SRUŠIO SE NASRED ČASA Utvrđeno od čega je umro dečak (6) u učionici u Preševu

Dete je palo tokom petog časa, a lekari su 20 minuta pokušavali da ga reanimiraju.

Đaci, škola
 Foto: Shutterstock

Učenik prvog razreda F. J. (6) Osnovne škole "Zenelj Hajdini" u selu Rajince kod Preševa preminuo je tokom nastave. Prema rečima učiteljice Iljfete Ibrahimi, dečak je početkom petog časa samo pao sa stolice.

- Dete se nije žalilo da ga nešto boli niti je bilo kome bilo poznato da ima zdravstvene probleme. Kada je pao sa stolice, podigla sam ga i pozvala pomoćnog radnika. Brzo smo ga odveli kod lekara - rekla je učiteljica.

HOROR NA ČASU Đak prvak preminuo usred nastave

Dete je palo tokom petog časa, a lekari su 20 minuta pokušavali da ga reanimiraju.

 

Šukri Imeri, direktor škole, rekao je da su lekari 20 minuta pokušavali da ga reanimiraju, ali mogli su samo da konstatuju smrt.

- Odneli smo ga u ambulantu, a na našu sreću, ambulanta radi ovde u našim prostorijama i u roku od minut, dva data mu je prva pomoć. Lekari su pokušavali da mu pomognu, ali, nažalost, nisu uspeli, konstatovali su da je dečak imao srčani udar - rekao je direktor Imeri.

 

Direktor je dodao da je dečak bio krupniji i viši u odnosu na vršnjake i da se prethodno tokom dana nije žalio na neke tegobe. Viši tužilac iz Vranja Danijela Trajković potvrdila je za medije da je dečak preminuo zbog problema sa srcem.

Na telu dečaka nije bilo povreda. Zbog činjenice da je umro prirodnom smrću roditelji nisu želeli da se vrši obdukcija.

 

Pratite nas na InstagramuFejsbuku

 

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivica vranje
  13/10/2018 - 16:25
  Bilo je nas cetvoro, objekat lep i dosta ulozenog novca i truda, a jos nisam video vecu neljubaznost konobara u restoranu, ne xigijenu prljavix casa i tolko nekulture, u kaficu isto konobar ko da je pao s marsa i da silom mora nesto da radi, bazeni lepi ali xvala i nikad vise tamo
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi