CRNI VEO MISTERIJE NA DUNAVU Uroš krenuo u ribolov, njegov čamac netaknut, u njemu su ostale tri stvari! Majka Vera doživla nervni slom kada ga je pozvala

Ko ima bilo kakav info o Urošu neka javi policiji!

Uroš Radosavljević
Uroš Radosavljević, Foto: facebook.com

U noći između 6. i 7. decembra porodica Uroša Radosavljevića poslednji put se čula sa svojim 23-godišnjim sinom. Mladić je, prema svedočenju majke Vere, otišao na Dunav u Vinči u ribolov i od tada mu se gubi svaki trag.

- Upravo idem iz MUP-a u 29. novembra, mislim da će u toku dana biti uključena i žandarmerija u potragu. Mi i dalje privatno tražimo i još ništa ne nalazimo - kazala je majka podsećajući javnost da je još ranije pronađen samo čamac.

U njemu su, kako nam je otkrila, baterijska lampa, hrana i piće ostali netaknuti.

- Telefoni su nedostupni od petka oko 23.40 časova. Iz kuće je izašao oko 21.30. Na Dunav je izašao oko 22 časa, da lovi ribu - ponavlja majka navodeći da je njen sin rođen trećeg dana Božića loš plivač, te da nema predstavu šta mu se moglo desiti.

- Uroš se ne bi mnogo udaljavao od kopna. Da je ispao iz čamca, pokušao bi da se vrati. Takvih tragova na čamcu nema. Čamac je izveštačen - navodi dokaze koji izostaju za bilo kakvu sumnju.

Sama odgovara na pitanja koja bi joj mogla biti postavljena, da odagna crne slutnje.

- Nema neprijatelja, nema dugovanja. Nije narkoman, nije alkoholičar, nije bio u mutnim radnjama, dete je sasvim normalno iz zdrave porodice - priča Vera.

Podsetimo, mladić je na sebi u trenutku nestanka imao teget duksericu sa kapuljačom. Visok je oko 180 centimetara i mršav je. Svi koji imaju informacije o nestanku mole se da pozovu 062/507-201, ili prijavite u najbližu policijsku stanicu.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi