Monika Karimanović
Printscreen/Pink 3
Monika Karimanović

Printscreen/Pink 3

Monika Karimanović, Foto: Printscreen/Pink 3

Devojčica Monika Karimanović (12) koja je oteta 20. decembra, a pronađena juče u selu Pasjač, trenutno se oporavlja u Nišu u Kliničkom centru. Prema lečima lekara neće biti vršena nikakava intervencija, jer nema ozbiljnijih povreda.

- Ima površinske povrede koje smo sanirali, a ono što je bitno, radi se na psihičkom stanju Monike. Uspeli smo da razgovaramo sa njom, pre svega stručni ljudi i mislim da će to biti u redu - rekao je direktor KC Zoran Radovanović za Tv Prva.

Ona je noć prespavala pored majke. Kako se saznaje, urađene su i laboratorijske i toksikološke analize, a toksikološka analiza je negativna, što znači da joj monstrum nije poturao nikakve supstance. Iako je malo promrzla, srećom, nije upala u stanje hipotermije, a prema nezvaničnim saznanjima, verovatno će i sutra za Novu godinu biti u bolnici jer lekarski tim želi da devojčica bude u kontrolisanim uslovima kako bi se što pre oporavila.

Monika Karimanović (12) pronađena je juče nakon devet dana potrage u selu Pasjača kod Niša, dok je njen otmičar Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, i dalje u bekstvu. Monika, koja je oteta 20. decembra u naselju Brzi Brod kod Niša, vraćena je roditeljima i prema dosadašnjim informacijama, dobro se oseća. Devojčica je nađena bez vidljivih povreda na telu i prebačena u nišku bolnicu, a potera za otmičarem je nastavljena.

Komentari (1)

Aca

30.12.2019 14:52

Samo nek je mala Monika dobro,i sa njenom porodicom,a onog monstruma sto pre uhvatiti.