Uoči suđenja Neđeljku Đuroviću, optuženom za zversko ubistvo, naš kolega dobio pretnje: Otac "ubice s Tvitera" poručio novinaru da pozdravi "gazdu"

Bojica Đurović, otac Neđeljka Đurovića, šalje uznemirujuće poruke novinaru našeg lista, u kojima njemu i njegovoj porodici „želi sreću“ i poručuje „da ima mrtvih patuljaka što se ponovo rode“

Neđeljko Đurović
Neđeljko Đurović, Foto: Instagram

Na jučerašnjem suđenju su pregledani snimci na kojima se vidi osoba koja je nož stavila u rukav tako da je drška u šaci, a oštrica prema podlaktici

Suđenje Neđeljku Đuroviću (28), optuženom za zversko ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24) iz Čačka 27. januara 2019, nastavljeno je juče u Višem sudu u Beogradu pregledom video-snimaka sa bezbednosnih kamera. Uočio ovog suđenja, Bojica Đurović, otac optuženog Neđeljka, koga su mediji nazvali „ubica s Tvitera“, našem novinaru poslao je preteću poruku na privatni broj telefona: „Novinar si i znaš svoj posao. Pozdravi tvog gazdu…“!

Miloš Mileusnić
Miloš Mileusnić, Foto: Facebook printescreen

Pretnje su počele 15. januara i nizale su se pre i posle svakog pretresa u beogradskoj Palati pravde, iako kolega nijednom nije izveštavao sa suđenja. Prvi put mu je poslao poruku posle Božića i naveo „da želi sreću“ njemu i njegovoj porodici, ali je na kraju poručio „da ima mrtvih patuljaka što se ponovo rode“!

- Srećno ti bilo sve što radiš.... kako tebi tako i tvojoj porodici... Nemoj da te bilo šta spreči u tvojoj borbi za istinu... Ima mrtvih patuljaka što se ponovo rode... Budi iznad njih ... Ti si pravi novinar... Želim svu sreću tebi i tvojoj porodici... Tvoj drug koji te neće zaboraviti... - samo je jedna u nizu poruka koju je Bojica poslao našem novinaru.

Sudeći po porukama, Bojica je utuvio sebi u glavu da su novinari odgovorni za hapšenje njegovog sina i suđenje! Naš kolega je pokušao da ga pozove i razjasni zbog čega mu preti, ali je on odbio poziv. Potom mu je poslao poruku: „Videćeš ko je, što se brineš… Razgovaraćemo, ne brini“, a na kraju mu je blokirao pozive.

Na jučerašnjem suđenju su pregledani snimci sa kamera za video-nadzor koje su snimile optuženog. Na pet snimaka se vidi muškarac u beloj jakni, a na jednom kako stavlja nož u levi rukav.

- Nisam siguran da sam to ja. Jeste moja jakna, ali je netipičan hod za mene, pogotovo za te vremenske uslove. Moguće je da su mi u ruci ključevi - rekao je on.

Na drugom snimku se vidi osoba koja se sklanja u ulaz zgrade, ali joj se lice ne vidi. Nož prvo drži u desnoj ruci, pa ga prebacuje u levu, zatim iz leve u desnu, i na kraju uzima pare iz džepa. Nož je stavio tako da je drška bila u šaci, a oštrica prema podlaktici. Tužilaštvo smatra da je reč o istoj osobi na sva četiri snimka, dok branilac smatra da ne može da se zaključi da li je u pitanju isti mladić.
Na početku suđenja svedočio je policajac koji je uhapsio optuženog. On je istakao da je Đurović sa krvavim rukama i parama ušao u prodavnicu i da je uhvaćen zahvaljujući kasirki. 

Bojica: Neka te dok možeš

Bojica je pokazao da je dosledan sebi, pa je dan uoči suđenja poslao još jednu poruku:

- Sutra je ročište, a tvoj drug G. V. (prim. aut. inicijali svedoka policajca) svedok se već treći put nije pojavio... Tako da si sam sebi objasnio ko si... Neka te dok možeš. Koliko ti sam znaš... - glasi Bojičina poruka.

Povezane vesti

 • Korisnik: Rade
  21/10/2020 - 18:42
  Da je otac normalan, sin mu sigurno nebi bio u zatvoru, i nebi ubijao nedužne ljude ! ! ! ! Ko zna pored kakvog je idiota odrastao, ustvari sada se vidi pored koga je odrastao ! ! ! ! ! !
 • Korisnik: Iva
  21/10/2020 - 14:37
  Ako je to istina onda je otac je gori od sina i njemu dozivotna robija,ko zna u kojim uslovima je ubica odrastao.Velika zal za ubijenim mladicem.
 • Korisnik: nesa
  21/10/2020 - 08:26
  Znaci to je kod njih nazalost nasledno ludilo.Otac nije ubica ali treba da potrazi strucnu pomoc.
 • Korisnik: Goran
  21/10/2020 - 07:42
  Neka i ocu i majci i ovoj stoci neko presudi po kratkom postupku. Ubice bahate.
 • Korisnik: Nena
  21/10/2020 - 07:26
  Pa sada se vidi da je to porodica monstruma
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi