Neđeljko Đurović
Instagram
Neđeljko Đurović

Instagram

Neđeljko Đurović, Foto: Instagram

Na jučerašnjem suđenju su pregledani snimci na kojima se vidi osoba koja je nož stavila u rukav tako da je drška u šaci, a oštrica prema podlaktici

Miloš Mileusnić

Facebook printescreen

Miloš Mileusnić, Foto: Facebook printescreen

Pretnje su počele 15. januara i nizale su se pre i posle svakog pretresa u beogradskoj Palati pravde, iako kolega nijednom nije izveštavao sa suđenja. Prvi put mu je poslao poruku posle Božića i naveo „da želi sreću“ njemu i njegovoj porodici, ali je na kraju poručio „da ima mrtvih patuljaka što se ponovo rode“!

- Srećno ti bilo sve što radiš.... kako tebi tako i tvojoj porodici... Nemoj da te bilo šta spreči u tvojoj borbi za istinu... Ima mrtvih patuljaka što se ponovo rode... Budi iznad njih ... Ti si pravi novinar... Želim svu sreću tebi i tvojoj porodici... Tvoj drug koji te neće zaboraviti... - samo je jedna u nizu poruka koju je Bojica poslao našem novinaru.

Sudeći po porukama, Bojica je utuvio sebi u glavu da su novinari odgovorni za hapšenje njegovog sina i suđenje! Naš kolega je pokušao da ga pozove i razjasni zbog čega mu preti, ali je on odbio poziv. Potom mu je poslao poruku: „Videćeš ko je, što se brineš… Razgovaraćemo, ne brini“, a na kraju mu je blokirao pozive.

Preporučujemo i:

Na jučerašnjem suđenju su pregledani snimci sa kamera za video-nadzor koje su snimile optuženog. Na pet snimaka se vidi muškarac u beloj jakni, a na jednom kako stavlja nož u levi rukav.

- Nisam siguran da sam to ja. Jeste moja jakna, ali je netipičan hod za mene, pogotovo za te vremenske uslove. Moguće je da su mi u ruci ključevi - rekao je on.

Na drugom snimku se vidi osoba koja se sklanja u ulaz zgrade, ali joj se lice ne vidi. Nož prvo drži u desnoj ruci, pa ga prebacuje u levu, zatim iz leve u desnu, i na kraju uzima pare iz džepa. Nož je stavio tako da je drška bila u šaci, a oštrica prema podlaktici. Tužilaštvo smatra da je reč o istoj osobi na sva četiri snimka, dok branilac smatra da ne može da se zaključi da li je u pitanju isti mladić.
Na početku suđenja svedočio je policajac koji je uhapsio optuženog. On je istakao da je Đurović sa krvavim rukama i parama ušao u prodavnicu i da je uhvaćen zahvaljujući kasirki. 

Bojica: Neka te dok možeš

Bojica je pokazao da je dosledan sebi, pa je dan uoči suđenja poslao još jednu poruku:

- Sutra je ročište, a tvoj drug G. V. (prim. aut. inicijali svedoka policajca) svedok se već treći put nije pojavio... Tako da si sam sebi objasnio ko si... Neka te dok možeš. Koliko ti sam znaš... - glasi Bojičina poruka.

Pročitajte još:

Komentari (5)

Nena

21.10.2020 07:26

Pa sada se vidi da je to porodica monstruma

Goran

21.10.2020 07:42

Neka i ocu i majci i ovoj stoci neko presudi po kratkom postupku. Ubice bahate.

nesa

21.10.2020 08:26

Znaci to je kod njih nazalost nasledno ludilo.Otac nije ubica ali treba da potrazi strucnu pomoc.

Iva

21.10.2020 14:37

Ako je to istina onda je otac je gori od sina i njemu dozivotna robija,ko zna u kojim uslovima je ubica odrastao.Velika zal za ubijenim mladicem.

Rade

21.10.2020 18:42

Da je otac normalan, sin mu sigurno nebi bio u zatvoru, i nebi ubijao nedužne ljude ! ! ! ! Ko zna pored kakvog je idiota odrastao, ustvari sada se vidi pored koga je odrastao ! ! ! ! ! !