UPUCANA SA 2 HICA U STOMAK I RAME! Umrla žena u koju je pucao očuh kod Požege!

Neki od meštana ispričali su da je M. N. tog dana vidno bio pod dejstvom alkohola.

Bolnica
Bolnica, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

* Požežanin star oko 80 godina pucao je večeras iz lovačke puške u svoju 50-godišnju pastorku i teško je povredio

* Potom je pokušao da digne ruku na sebe iz istog oružja

*Do svađe je došlo u kući u kojoj je žena živela sa majkom

Na odeljenju intenzivne nege užičke bolnice preminula je S. M. (50) na koju je iz lovačke puške u prošlu sredu u požeškom naselju Visibaba pucao njen očuh M. N. (80). Nesrećna žena pogođena je sa dva hica, u stomak i rame, a lekari užičke bolnice nisu uspeli da joj spasu život.

NIJE ODMAH UZEO PUŠKU U RUKE Komšije otkrile šta se čulo iz kuće u kojoj je očuh pucao na pastorku: Tragedija kod Požege još veća zbog ovih reči

 

STRAHOTA U POŽEGI Očuh pucao u pastorku iz lovačke puške, potom pokušao da okonča svoj život

Očuh M. N. koji je, pošto je pucao u pastorku, ispalio hitac u sebe, u nameri da se ubije, azrno ga je pogodilo u rame, i dalje se nalazi na odeljenju ortopedije užičke bolnice, van životne je opasnosti, i još nije saslušan. Protiv njega je policija podnela krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, ali će posle smrti S. M. krivično delo biti prekvalifikovano.

I dalje nema jasnih informacija zašto je M. N. u prošlu sredu pucao u pastorku i naneo joj povrede koje su se ispostavile kao smrtonosne.

U Visibabi, neki od meštana ispričali su nam se u sredu, pre nego što je S. M. stigla u naselje da poseti majku sa kojom je M. N. živeo čula svađa iz dvorišta, tek oko osam uveče iz dvorišta začuli su se hici.

Neki od meštana ispričali su da je M. N. tog dana vidno bio pod dejstvom alkohola.

STRAHOTA U POŽEGI! Potresna ispovest razredne dečaka M.K (12), koji mesecima bije ceo grad! "Plakala sam svaki dan, svi smo postali njegovi taoci!"

ZBOG JEDNOG DEČAKA CELA POŽEGA ŽIVI U STRAHU Maltretira decu, tuče roditelje, nastavnike i meštane, škola i socijalne službe nemoćne, a on za to vreme leži u parku i puši cigarete, jednu za drugom!

SVA DECA U POŽEGI SU NJEGOVI TAOCI Šestak tuče đake, grize nastavnike, a niko mu ne može ništa!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi