Milorad Ulemek Legija
Profimedia
Legijina majka

Privatna arhiva

Legijina majka, Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo, ona je nekoliko dana bila na bolničkom lečenju, a u sredu, u 21 sat, joj je  iznenada otkazalo srce. Vest o smrti majke najpoznatijem osuđeniku, koji izdržava 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, javile su ćerke.

Legijina majka Natalija je u novembru 2016. poslušala sina i odlučila da ode u starački dom jer o njoj nije imao ko da brine. Posle razgovora sa sinom odlučila je da napusti svoju kuću i da preda sve potrebne papire za dom u Beogradu, jer nije mogla sama da živi!

Oproštaj od Legijine majke

Printscreen: Facebook

Oproštaj od Legijine majke, Foto: Printscreen: Facebook

Legijina majka je imala običaj da ide na njegova suđenja sat vremena pre početka da bi mogla da ga vidi kroz staklo čim ga uvedu u sudnicu. Želela je da bar toliko bude nasamo sa njim. Po ulasku u sudnicu, Legija bi joj se osmehnuo i gestikulirajući kroz neprobojno staklo pitao kako je. Susrete je doživljavao izuzetno emotivno i bio je presrećan kad god je video majku.

Milorad Luković Legija, osuđen je na 40 godina zatvora i kaznu služi u najbezbednijem zatvoru, takozvanom Alkatrazu u Požarevcu. Ženu i tri ćerke viđa jednom mesečno i to kroz neprobojno staklo.

Oproštaj od Legijine majke

Printscreen: Facebook

Oproštaj od Legijine majke, Foto: Printscreen: Facebook

Prva i najstarija ćerka Nikolija Luković, koju ima iz prvog braka sa Majom Luković, posetila ga je u zatvoru 2014. godine.

Komentari (7)

MOJE ISKRENO

05.10.2017 17:03

SAUČEŠCE!

NAŠEM

05.10.2017 21:18

@MOJE ISKRENO - Legiji najiskrenije saučešće. Porodici Ulemek, takodje. Majko Natalija, neka ti je laka zemlja. Počivaj u miru. I sama si znala da si rodila velikog srpskog heroja, patriotu, čoveka od reči, vrlop rincipijelnog, hrabrog, odanog , inteligentnog, jedan je od najkvalitetnijih legionara. Vratio se u Srbiju da bude na braniku u odbrani svoje voljene Srbije. On je živa legenda i to će uvek ostati....Istorija će reći svoje i izneti istinu...jednoga dana....

djenka

06.10.2017 02:41

@MOJE ISKRENO - Nikoliji saučešće povodom smrti bake. Neka je Gospod primi u rajsko naselje.

Misko

05.10.2017 17:41

Treba pustiti coveka da isprati majku.Istorija ce pokazati ko je junak a ko necovek.

SVEMIR

05.10.2017 18:14

@Misko - Moje najiskrenije saučešće! Legija je najkvalitetji legionar, hrabar, ponosan, dostojanstven. Borio se za svoju zemlju.Nijti je ubica niti nalogodaac...istorija će pisati...Drži se care, neophodan si svojoj porodici.... izdržaćeš ti sve to...

ana

05.10.2017 21:12

Treba da ga puste na sahranu. otvorite da potpisemo peticiju.

DRUGARI

06.10.2017 14:43

Pukovniče, najiskrenije saučešće. U ovom , za tebe izuzetno teškom trenutku, iako nisi sa nama, uz tebe smo. Majka Natalija, laka ti zemlja.