Umrla Legijina majka!

S.Dž.S. | vesti 2017-10-05 15:39:26 2017-10-05 15:39:26

Majka Milorada Lukovića Legije, Natalija Ulemek (82) umrla je u sredu uveče u Beogradu posle otkazivanja srca.

Profimedia

Kako saznajemo, ona je nekoliko dana bila na bolničkom lečenju, a u sredu, u 21 sat, joj je  iznenada otkazalo srce. Vest o smrti majke najpoznatijem osuđeniku, koji izdržava 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, javile su ćerke.

Legijina majka Natalija je u novembru 2016. poslušala sina i odlučila da ode u starački dom jer o njoj nije imao ko da brine. Posle razgovora sa sinom odlučila je da napusti svoju kuću i da preda sve potrebne papire za dom u Beogradu, jer nije mogla sama da živi!

Legijina majka je imala običaj da ide na njegova suđenja sat vremena pre početka da bi mogla da ga vidi kroz staklo čim ga uvedu u sudnicu. Želela je da bar toliko bude nasamo sa njim. Po ulasku u sudnicu, Legija bi joj se osmehnuo i gestikulirajući kroz neprobojno staklo pitao kako je. Susrete je doživljavao izuzetno emotivno i bio je presrećan kad god je video majku.

Milorad Luković Legija, osuđen je na 40 godina zatvora i kaznu služi u najbezbednijem zatvoru, takozvanom Alkatrazu u Požarevcu. Ženu i tri ćerke viđa jednom mesečno i to kroz neprobojno staklo.

Prva i najstarija ćerka Nikolija Luković, koju ima iz prvog braka sa Majom Luković, posetila ga je u zatvoru 2014. godine.

Expand player
Pogledajte više