Uloga latino lepotica u ubistvima žestokih momaka nije zanemarljiva

D. Ćuruvija | vesti 2020-11-13 22:15:25 2020-11-13 22:15:25

Latino lepotice su ubojito oružje u rukama mafije!

Printscreen / Instagram

U društvu Kolumbijke Sonje Suarez Gomez (45) bio je 13. oktobra i Strahinja Stojanović (30), koji je raznet eksplozivom u Novom Beogradu.

I u avgustu 2018. Stojanović je bio u društvu egzotične lepotice, nekadašnje mis Marbelje Olac Bilbao, kada je na njega pokušan atentat u naselju Galenika. Ovo inače nije prvi put da se hispano lepotice povezuju sa latinoameričkim, ali i evropskim epicentrima trgovine narkoticima i kriminalom.

Pančevac Vladimir Vidaković (30), koji je pronađen je mrtav u Medeljinu u Kolumbiji, rođeni je brat Miloša Vidakovića (23), koji je 2013. ubijen u kriminalnom obračunu u Budvi. Iako uzrok Vladimirove smrti još nije zvanično saopšten, spekuliše se da je usmrćen jakom dozom droge. Sumnja se da je Vladimir u Španiju otišao kako bi nastavio poslove kojima se bavio njegov brat.

Da li su zaista momci sa asfalta izgubili glavu za egzotičnim lepoticama ili su u pitanju lokatorke mafije?

Indikativno je da je posle prvog pokušaja atentata Špankinja Olac Bilbao postavljala na Instagram njihove zajedničke fotografije dok je Stojanović bio u bekstvu, a lociran je upravo na osnovu postova na Instagramu Sonje Gomez.

Ništa nije slučajno

Kriminolog Dobrivoje Radovanović smatra da nije slučajno što su Kolumbijke u vezi sa našim momcima.

- Kolumbija je zemlja sa velikim izvorom kokaina i raznih droga. Otud verovatno ta poznanstva, a Južnoamerikankama je privlačno da dođu u Evropu - naglašava Radovanović.

Božidar Spasić, bivši visoki funkcioner Državne bezbednosti, a sada privatni detektiv, tvrdi da one nisu slučajno u društvu žestokih srpskih momaka i da je reč o igri mafijaških krugova.

- Ponekad nije trebalo angažovati nekog kriminalnog člana podzemlja da prati drugog. Dovoljno je bilo da se prati njegova devojka ili drugarica, jer su u to vreme uglavnom pričale jedna drugoj. Vremenom, devojke su postale ozbiljniji lokatori, pa namenski idu uz određene kriminalce, ako to od njih traži neka druga kriminalna grupa. Naše službe zasad nisu toliko osposobljene ni lukave da ih dovedu do određenih kriminalnih bosova. One su uglavnom bile kod onih koji su bili ubijani ili hapšeni više onako slučajno, nego što je to bilo namerno - kaže Spasić za "Alo!" i ističe da je u Italiji više od 150 tih starleta kod mafijaških bosova.

- One su se "zalepile" za njih. Pa i kod nas su došle kao lokatori i kontrolišu poslove. Izgledaju naivno, uživaju, a zapravo su oči mafije koja kontroliše lice sa kojim trguje oko droge, trgovine ljudima… Računa se da je više od 150 Kolumbijki udato ili u vezi samo sa pripadnicima mafije Ndrangeta. Imamo i u Beogradu pet ili šest takvih. Starleta glumi zaljubljenost, a zapravo je stalni kontrolor ili lokator lica da kolumbijski bosovi ne budu prevareni za drogu ili pare. Sve su to igre mafijaških krugova - navodi Spasić i dodaje da one za taj posao dobijaju dobre pare.

Pročitajte još:

 

Expand player
Pogledajte više