Šalter, pošta, novac, isplata
Tanjug
Šalter, pošta, novac, isplata

Tanjug

Šalter, pošta, novac, isplata, Foto: Tanjug

 

U centru Loznice, u subotu oko 10.30 u Poštu je upao naoružan i maskiran mladić i uz pretnju oružjem službenici odneo oko 300.000 dinara.

Loznička policija uspela je razbojnika da pronađe za manje od sat vremena, a kod njega je bio sav novac, koji je morao da vrati, kako „Novosti“ saznaju.

Reč je, kako se saznaje, o dvadesepetogodišnjem mladiću iz Varoš Lešnice. Navodno, u velikim je dugovima i krenuo je u razbojništvo, kako bi uspeo da ih „popegla“. Svedočenja sugrađana i brza akcija redara mira u Loznici, omeli su mu planove.

I službenica i ljudi koji su bili u blizini, šokirani su kako je razbojnik mirno, opušteno ušao u Poštu, stavio do znanja šta hoće, a oružjem u ruci i mlataranjem, ukazao šta bi moglo da se dogodi, ako ne dobije novac.

- Išao sam ka Pošti i video mladog i maksiranog muškarca kako „umaršira“ u nju - priča jedan od očevidaca. - Stao sam kao ukopan, uplašio sam se, kao da su mi se noge odslekle. Čini mi se dok sam se približio delu te zgrade da se naslonim, da dođem sebi, on je izašao i munjevito počeo da trči. Scena kao iz filma. Ne daj, bože, da ovako nešto ponovo doživim ni ja ni bilo ko. Mogu da zamislim kako je nesrećnoj službenici - rekao je jedan od očevidaca.