Zvonko Milojević
instagram
Zvonko Milojević

instagram

Zvonko Milojević, Foto: instagram

Porodica Milojević moli javnost da svi koji imaju informacije o Mladenu jave na telefon 063/15 40 995.

U akciju potrage uključili su se helikopteri MUP-a Srbije, kao i psi tragači. Informaciju je objavila Mladenova sestra Magdalena, odnosno ćerka legendarnog jugoslovenskog golmana, ispričala da je njen brat nestao u petak 21. maja, kada mu se na Umčarima pokvario automobil.

Zvonko Milojević

printskrin

 

Ovo je potvrdio i otac dečaka, Zvonko Milojević.

- Juče oko 12 i 1 5 krenuo iz Jagodine za Sopot. Auto je stao, on je izašao i od tada mu se gubi svaki trag – rekao je Milojević. Kako je rekao, policija uveliko traga za njim i porodica se nada pozitivnim vestima.

- Policija je angažovala sve snage, angažovani su i psi i svi ga sada traže. Za sada nemamo ništa zvanično – dodao je otac uplašeno. Kako kaže, jutro je proteklo kao i svako drugo.

Nestao

printskrin

 

- Igrali smo šah ujutru, onda je on uzeo atumobil i izašao iz kuće. Onda se sve to desilo. Gubi mu se svaki trag. Otac nestalog dečaka kaže i da je Mladen imao ljubavnih problema, pa se sve to odrazilo i na uspeh u školi.

- On se rastajao i mirio sa devojkom, takođe imao je i probleme u školi, pa je bio sav razočaran. Ne znam šta da mislim, da li je tako nešto moglo da utiče na njega - kaže zabrinuti otac. On dodaje da je Mladen na sebi imao sivi duks, crnu trenerku i patike "džordanke".

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

Komentari (1)

Roditelj

03.06.2019 06:48

E sad lepo uzeti motku. Malo pažnje molim!