Okrivljen:  Goran Ilić
Facebook
Okrivljen:  Goran Ilić

Facebook

Okrivljen: Goran Ilić, Foto: Facebook

Prema njegovim rečima, nastavili su da se vređaju i da se koškaju.

- U jednom trenutku sam pao na zemlju i povukao sam Sergeja, koji me je držao rukama za vrat. Tada sam ga i ujeo - tvrdio je juče Ilić.
Saslušanje Trifunovića povodom tog incidenta zakazano je za 11. april.

Povređen:  Sergej Trifunović

Facebook

Povređen: Sergej Trifunović, Foto: Facebook

Tuzilaštvo će u toku ovog postupka utvrđivati na čijoj je strani odgovornost za taj incident i da li je ona obostrana, kao i da li je reč o krivičnom delu nanošenja lake telesne povrede, nasilničkog ponašanja ili pak o nekom prekršaju, nakon čega bi predmet bio ustupljen Prekršajnom sudu.

Prilikom incidenta, Trifunović je zadobio lake telesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru, nakon čega je pušten kući. Mediji su tada preneli da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane, nakon čega ga je Ilić izujedao po šakama.

Saslušanje svedoka

U okviru dokaznog postupka, tužilaštvo treba da pregleda snimak incidenta zabeležen sigurnosnom kamerom, kao i da sasluša Gorana Ilića, Sergeja Trifunovića i Ilićevu suprugu, koja je u trenutku incidenta bila sa njim u društvu, a po potrebi i druge svedoke.

Komentari (1)

Djenka

05.04.2016 09:46

Na slici vidimo Sergeja sa zavijenim prstom ali nije postavljena adekvatna fotografija drugog okrivljenog lica na kojoj je sav izgreban po licu sa povredom oka što može sugerisati javnosti jednostranu sliku događaja i uticati na pogrešno rasuđivanje javnosti t.j ovim trikom se nanosi šteta pravdi i ugrožavaju osnovna ljudska prava Gorana Ilića..Pitanje je zašto je Iliću lice izderano i šta je tražio Trifunovićev prst kod Ilićevih usana.