Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

* Leskovačka policija uspela da otkrije i uhapsi piromana iz Lebana

* Predsedniku suda zapalio automobil ispred kuće

* Bacio molotovljev koktel 

Leskovačka policija posle duže istrage danas je uhapsila Milivoja Đ iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio paljenje službenog automobila predsedniku Osnovnog suda u Lebanu.

EKSPLOZIJA U BEOGRADU!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 04.10.2019. 17:50 - 04.10.2019. 18:48 Hitno vatrogasci, Foto: Tanjug Kako nezvanično saznajemo eksplozija se dogodila u Beogradu. KLUPKO HORORA U JABUKOVCU SE ODMOTAVA Mladić kog je Davor ranio zbog Maje ćuti iz straha! Ono što se desilo u njenoj kući je neobjašnjivo!

 

 

Kako se navodi u krivičnoj prijavi, osumnjičeni M.Đ. je 25 septembra rano ujutro oko 3.30 sati "molotovljevim koktelom" zapalio novi auto marke "Hjundaji" parkiran ispred porodične kuće predsednika lebanskog Osnovnog suda.

Kako porenosi lokalni veb-portal, službeni auto ovog suda je bio parkiran izvan dvorišta, blizu kuće, na trotoaru u selu Pertatu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Iako se po Lebanu spekulisalo da se auto sam posebi upalio zbog neispravnih instalacija ustanovilo se ipak da je Leskovčanin "iz svojih razloga" namerno zapalio auto dok je porodica predsednika suda i dugogodišnjeg sudije Svetislava Cvetkovića spavala.

U pronalaženju lebanskog piromana bila je uključena kompletna policijska uprava u Leskovcu, na čelu sa rukovodstvom. Nakon duže potrage piroman je identifikovan i priveden, i njemu je u toku dana određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, posle čega če biti saslušan u tužilaštvu Višeg suda u Leskovcu. 

BONUS VIDEO: Požar u Minhenu pred meč Bajerna i Zvezde - vatrogasci