PRONAŠLI UBICU ROGANOVIĆA Uhapšen muškarac iz Herceg Novog!

Crnogorski mediji objavili su juče da je crnogorska policija rasvetlila ubistvo Roganovića

Mesto ubistva
Mesto ubistva, Foto: Radio Herceg Novi

U Specijalnom državnom tužilaštvu juče je saslušan muškarac iz Herceg Novog, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Šćepana Roganovića.

Niko od nadležnih nije hteo zvanično da potvrdi tu informaciju ni identitet uhapšenog.

Jedan od izvora saopštio je da je osumnjičenog juče saslušao specijalni tužilac Veljko Rutović.

Crnogorski mediji juče su objavili da je crnogorska policija rasvetlila ubistvo Roganovića, 13. februara. Uhapšeni je navodno pomagao ubici nakon zločina.

Pet hitaca ispaljeno je u Roganovića (36), kada je taj Novljanin krenuo da silazi stepeništem koje od Kanli kule vodi ka gradu. Iz Uprave policije tada su saopštili da intenzivno rade na rasvetljavanju zločina.

Iz više izvora iz policije, rečeno da su inspektori u naselju Sasovići pronašli zapaljen motocikl za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu. Navodno, pronađeno je i oružje iz kojeg je navodno Roganović ubijen.

Jedan od izvora kazao je da su inspektori na dan ubistva izuzeli snimke sa video nadzor sa objekata u Podima... Nezvanično je rečeno da je u tamošnjoj i kotorskoj policiji saslušano više osoba koje policija označava članovima škaljarskog kriminalnog klana.

Iz Uprave policije, međutim, nisu precizirali da li je ubistvo Roganovića nastavak rata kriminalnih klanova. Taj tridesetšestogodišnjak treća je žrtva iz porodice Roganović od početka sukoba crnogorskih klanova.

Njegov otac Niko (66) ubijen je u noći 26. jula 2017. godine. Policija nije otkrila dvojicu napadača koji su ga sačekali stotinjak metara od kuće u kojoj je živio i u njega ispalili više hitaca.

Tri meseca pre tog ubistva, teško je ranjen njegov mlađi sin i brat ubijenog Šćepana - Duško. Taj Novljanin ostao je bez obe noge u podmetnutnoj eksploziji 26. aprila 2017. Ni taj napad nikada nije rasvetljen. Brat od strica braće Roganović, Vladimir Roganović (31) ubijen je 21. decembra 2018. u Beču.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi