Miladin Kovačević
printscreen
Miladin Kovačević

printscreen

Miladin Kovačević, Foto: printscreen

Da li mislite da je Miladin Kovačević kriv?

 

Sumnja se da je on 16. septembra ove godine, nakon verbalne rasprave, fizički napao dvadesetšestogodišnju devojku.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako saznaje Alo.rs, Kovačević nije saslušan danas iako se prethodno pojavila takva informacija.

Tužilaštvo će osumnjičenog saslušati u narednih 48 sati koliko mu je i određen pritvor.

Prethodno je, po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, bila raspisana potraga za Miladinom Kovačevićem, osumnjičenim da je 16. septembra na Savskom vencu ugrozio sigurnost devojci T. T. (26).

Kovačević je srpskoj javnosti poznat po slučaju brutalnog prebijanja iz maja 2008. godine, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz Amerike, procesuiran u Srbiji.

U Prvom osnovnom tužilaštvu kažu da je u sredu policija Savski venac obavestila dežurnog zamenika tužioca, da je ženska osoba prijavila Kovačevića za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Tužilastvo je potom naložilo prikupljanje obaveštenja od oštećene devojke, proveru postojanja i uzimanje snimka bezbednosnih kamera sa mesta događaja, kao i saslušanje osumnjičenog Kovačevića, kao i da se se protiv njega podnese krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti.

Imajući u vidu da Kovačević nije bio dostupan organizma gonjenja, tužilaštvo je naložio policiji da se za njim raspiše potragu, što je i učinjeno. "Do danas javno tužilaštvo nije primilo informaciju da je osumnjičeni pronađen. Imajući u vidu da je očigledno u bekstvu, tužilastvo će nakon što ga policija pronađe odrediti zadržavanje (hapšenje)", navode u tužilaštvu.

Pročitajte i:

Komentari (4)

treba ga

18.09.2020 17:38

Ameri ga pročitali da je nasilan, sad da Srbiji vrati 900.000 dolara. Da ga izriče u SAD doživotna, nisu oni naivni.

Petar

18.09.2020 21:07

Ameri su i 1999 godine ,,procitali" da Jugoslavija ugrožava Šiptare na Kosovu i Metohiji pa je onda odlučila da pošalje B52 avione da nas malo prevaspitaju samo to američko prevaspitavanje je javim i na stotine srpskih majki u crno ali važno da si ti šefe pametan jako.....

mače

18.09.2020 23:52

upoznao sam ga u somboru na izdržavanju zatvorske kazne. razmaženo mamino i tatino derište. maltretirao je ostale osuđenike. ološ od čoveka. sada neka osude one ljude što su platili 900 hiljada dolara od poreskih obveznika. neka te pare da vrate državi njegovi roditelji a njega na 10 godina zatvora da osude ali ne da služi kaznu u somboru nego u zabeli

Ris

19.09.2020 08:42

Vratiti ga u Ameriku. Tamo ga jedva čekaju.