Jelena Marjanović
Facebook
Jelena Marjanović

Facebook

Jelena Marjanović, Foto: Facebook

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

On je, prema nezvaničnim podacima, bio uključen i u istragu ubistva pevačice Jelene Marjanović, ali i istragu likvidacije Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, a ta­ko­đe je bio i na uvi­đa­ji­ma po­sle egzeku­ci­ja Da­li­bo­ra Des­po­to­vi­ća i Ale­k­san­dra Sta­men­ko­vi­ća ispred ka­fi­ća u "Be­l­vi­lu", kao i Mi­lo­mi­ra Jo­va­no­vi­ća, ko­ji je ubi­jen iz sna­j­pe­ra po­sle jed­ne sahra­ne.

Dejan Jović

Facebook

Dejan Jović, Foto: Facebook

 

- On je kao jedan od rukovodilaca imao informacije o svim zločinima, čak i o onim koje nije lično istraživao, pošto je kao zamenik načelnika na kolegijumima dobijao sve podatke. On se ne sumnjiči za eventualne propuste u istragama, ali posle privođenja sve što je radio je pod lupom – priča izvor.

Sumnja se da je osumnjičeni 1. novembra policijskom službeniku PS Zvezdara rekao da ne preduzima mere iz svoje nadležnosti prema jednom muškarcu za kojim je bila raspisana poternica zbog nasilja u porodici.

Prema saopštenju policije, tereti se i da je u 16 slučajeva pristupao podacima građana u sistemu MUP i dojavljivao ih drugim licima.

 

Osumnjičenom D.J. je posle hapšenja određeno zadržavanje i biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na saslušanje.

 

Komentari (5)

slađa

12.12.2018 23:07

Možda se konačno reši misterija oko ubistva pevačice Jelene Marjanović.

ana

13.12.2018 13:45

@slađa - strasno!! da li bi zataskao da je ubistvo njegovog deteta,skota osuditi i posao da dobije na najgorem mestu ,da ispasta za zlo koje je branio...

firga

13.12.2018 04:46

u corku, u corku bre .

Miroslav Nikolić

13.12.2018 07:49

Načelno govoreći, na osnovu svega s čim smo se do sada suočili sa slučajevima tih zlovudnih nazovi "inspektora" u policiji, može se sa zaprepašćenjem i velikom žalošću za našu ličnu i imovinsku bezbednost, zaključiti da u toj inspektorskoj službi ima takvih monstruma, takvih bilmeza, takvih kriminalčina, takvih tvorova da se to rečima ne može opisati. Takve bitange su veoma opasna šteta po naše društvo i treba ih stalno razotkrivati, krivično goniti i stalno izbacivati iz službe.

Pricam ti pricu

13.12.2018 12:33

Tresla se gora,rodio se miš! Izbori na vidiku!