BOŽIDARKA JE IZDAHNULA NA LICU MESTA Tragično nastradala devojka u kolima kod Kule bila je samohrana majka, a sad ne znaju kako da saopšte njenoj ćerkici da je više nema

Dete je podigla sama, uz pomoć roditelja

Nastradala Božidarka Đ.
Nastradala Božidarka Đ., Foto: printscreen/facebook

U Kuli, Ruskom Krsturu, Vrbasu i Crvenki - muk.

U stravičnom udesu, koji se dogodio oko 3.30, kada je "reno megan" kojim je upravljao Mihajlo S. (23) iz Ruskog Krstura usled neprilagođene brzine sleteo s puta, nastradale su Marija F. (17) iz Kule, Božidarka Đ. (23) iz Crvenke i Tatjana G. (15) iz Vrbasa. Sa njima u vozilu su bili i Milica S. (14) iz Kule i Jovan Viljanac (17) iz Ruskog Krstura, koji su zadobili teške telesne povrede., pišu VečerenjeNovosti.

Lekari u Novom Sadu se bore za njihove živote.

"Suze i jecaji ne prestaju u domu Božidarke Đukić u Crvenki. Majka Rada i otac Dragan, skromni, fini ljudi, ne mogu da dođu sebi od šoka. Za strašnu nesreću javljeno im je u nedelju rano ujutru, čim se dogodila tragedija. Od tada su sve oči uprte u Božidarkinu maloletnu ćerku. Niko ne zna kako da joj saopšte da njena mama više nikada neće doći kući.

- Ona joj je bila i otac i majka. Sama ju je, uz pomoć roditelja, podizala, i sada je dete ostalo siroče - kratko nam je, pokušavajući da se smiri, rekla Božidarkina rođaka.

- Srećom, devojčica ima tri tetke, i verujem da će one, nekako, pokušati da nadomeste majku. Ali to je nemoguće. Svi su sada angažovani oko sahrane, koja će biti u utorak. Devojčicu pokušavaju da zaštite koliko god mogu. Molim vas da razumete njihov bol i da im ne otežavate dodatno ovu tragediju.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: oki
  05/07/2020 - 23:53
  Cuvajte se ljudi, alkohol i auto nikad ne idu zajedno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi