Uđe u restoran, jede i ne plati: Pančevce urnisao Velja, kad ga vide u lokalu, sklanjaju se

Prema rečima jednog Pančevca Velja Nevolja je bio "dobro poznat" celom gradu.

Veljko Belivuk
Veljko Belivuk, Foto: Screenshot

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, vođa navijačke grupe "Principi", koji je pre više od dva meseca uhapšen zbog sumnje da je počinio više zastrašujućih krivičnih dela, nadaleko je poznat po svom bahatom ponašanju. Jedna od njegovih baza bilo je i Pančevo, u kojem je sejao strah, a prema rečima izvora, čak je ulazio restorane, jeo i odlazio bez plaćanja računa, a da niko nije smeo reč da mu kaže.

Sumnja se da je Belivuk blizak saradnik ozloglašenog crnogorskog “kavačkog klana” i da je bio vođa njegovog beogradskog ogranka. Ono što je ranije bilo malo poznato jeste to da je mesece pre hapšenja veći deo vremena provodio u Pančevu, jednoj od svojih baza.

Prema rečima jednog Pančevca, koji je želeo da ostane anoniman iz bezbednosnih razloga, još po nečemu je bio "poznat".

– Uđe u restoran da ruča. Poruči hranu, pojede je i samo ustane i ode. Niko nije smeo reč da mu kaže. Kad ljudi vide da je u nekom lokalu, sklanjaju se – kaže meštanin.

Takođe, sumnja se da je svoje "štekove" imao i u okolini Pančeva i Beograda. Svakako je najpoznatija takozvana kuća smrti u Ritopeku, za koju se sumnja da su u njoj počinjeni najstravičniji zločini.

Kako pišu mediji, sumnja se da su u tom kraju likvidirani navijač Partizana Goran Veličković Goksi, pripadnik bande "Pink panteri" Milan Ljepoja i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde. Za te likvidacije sumnjiči se organizovana kriminalna grupa sa uhapšenim Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čelu.

Podsetimo, Veljko Belivuk, vođa navijačke grupe "Principi", i njegova "desna ruka" Marko Miljković uhapšeni su zajedno sa više od 20 osoba u spektakularnoj policijskoj akciji početkom februara ove godine.

Pripadnici organizovane kriminalne grupe koju predvodi Belivuk terete se za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo i otmica.

Povezane vesti

 • Korisnik: jagodinac
  06/04/2021 - 09:40
  Zato je debeo ko svinjce
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi