Ubijeni bračni par
printscreen/FB
Ubijeni bračni par

printscreen/FB

Ubijeni bračni par, Foto: printscreen/FB

Slavoljub Mladenović (47), zvani Šinter, i njegova nevenčana supruga Branka Anđelković (41) brutalno su, kako se sumnja, ubijeni u dvorištu svoje kuće u naselju Ćosiki kod Vranjske Banje!

Njih dvoje su likvidirani hicima iz lovačke puške, a tela je u lokvi krvi juče oko osam sati pronašao Brankin otac Siniša.

Nije došla u firmu

- U ponedeljak Branka nije došla na posao, a zaposlena je u jednoj firmi za proizvodnju nameštaja. Kolege su je uporno zvale, jer se nikad nije desilo da kasni, a kamoli da ne dođe u firmu. Tada su se zabrinuli i Brankina snaja, koja takođe radi u fabrici, pozvala je njenog oca kako bi videli šta se zbiva - kaže komšinica i dodaje:

- Nesrećni čovek bio je iznenađen pozivom, pa je odlučio i sam da je pozove. Nakon nekoliko pokušaja da dozove ćerku i zeta, on se uputio kod njih kući. Tamo ga je sačekao horor! Video je svoju mezimicu i zeta kakao nepomično leže u lokvi krvi, praktično na kućnom pragu. Bili su u donjem vešu.

Komšinica kaže da je Siniši pozlilo i da se umalo srušio, ali je nekako uspeo da se pribere.

- Počeo je da ih dodiruje, da im opipava puls, jadan čovek, verovatno se nadao da su možda živi. Nažalost, već su bili mrtvi. Pozvao je Hitnu pomoć i policiju. Ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt supružnika - kaže ona.

Prema rečima izvora, prvi rezultati istrage pokazali su da je Slavoljuba i Branku neko svirepo ubio.

- Policija je juče blokirala kraj i dala se u potragu za osumnjičenim. Slučaj deluje komplikovano. Telo žene nađeno je okrenuto licem ka zemlji i bez gornjeg dela odeće, a imala je vidljive povrede po glavi. Njen muž je bio samo u gaćama. Verovatno je njih neko pozvao da izađu i kad su otvorili vrata napadač je ubio jednog, pa drugog. Proverava se da li je u kući izvršena premetačina i da li je nešto ukradeno - kaže izvor iz istrage.

Svi preplašeni

Komšije ubijenog bračnog para juče su bile u šoku. Kažu da nisu primetili nikog sumnjivog u naselju, ali i da je kuća žrtava udaljena od ostalih.

- Bili su dobri ljudi. Slavoljub nigde nije radio, a Branka je bila zaposlena u firmi. Dece nisu imali, živeli su od Brankine plate, imali voćnjak, a pomagali su im i njeni roditelji, koji su im i kupili kuću - kaže komšija i nastavlja:

- Uznemireno smo i preplašeni. Neko ih je ubio kao da su divlje svinje i otišao. Ne znamo zašto bi njih neko ubio. Svi se pitamo šta je posredi. Da li je neki lopov, da li je neki manijak, da li su se nekome zamerili... Nadamo se da će policija što pre pronaći ubicu i uhapsiti ga, da i mi možemo da odahnemo.

Uviđaj je, inače, juče trajao satima u potrazi za tragovima koji bi pomogli u rasvetljavanju ovog zločina. Kako nezvanično saznajemo, proverava se priča pojedinih meštana da je ubijeni Slavoljub nedavno ušao u posao sa sumnjivim ljudima, i to u trgovini narkoticima.

Pročitajte još: