ALO SAZNAJE Indi i Sandra Afrika ključni svedoci na suđenju Marjanoviću! Otkriveno i ko je misteriozni čovek na biciklu?

U ovom trenutku u sudnicu broj 26 Višeg suda u Beogradu ušao je Zoran Marjanović, u pratnji svojih advokata, kome se sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu Marjanović (33)

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Pevačice Indira Aradinović Indi i Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, pozvane su danas kao svedoci na suđenju tesktopiscu i kompozitoru Zoranu Marjanoviću.

Njih je kao svedoke predložio Marjanovićev branilac, Veljko Delibašić, navodeći da su bile upućeni u odnose Jelene i Zorane.

"One su gostovale u više emisija i govorile da su se družile poslovno i privatno sa njima. Izjavile su da je Zoran držao Jelenu kao malo vode na dlanu", rekao je Delibašić.

O ovom predlogu će sud naknadno da odluči.

Zoran Marjanović je rekao sudiji da nije u kontaktu sa pevačicama.

"Zbog cele situacije se ne viđamo, ali smo se družili poslovno i privatno", rekao je Marjanović.

Advokat Aleksandar Zarić predložio je saslušanje Ivana Todorova, karatiste, tvrdeći da je na dan ubistva bio na nasipu u Borči.

On je naveo da policija nije dostavila sudu spisak svih ljudi koji su na dan ubistva bili na nasipu.

"Sramota da to nije urađeno, spisi koji oslobađaju Zorana Marjanovića, nalaze se u policiji", rekao je Zarić.

Advokat Nikola Dumnić je izjavio da Zoran Marjanović nije uopšte isključivao svoj telefon kako je to naveo veštak. Veštačenje Dragomira Vasiljevića, stručnjaka za telekomunikacije je nerelevantno, rekao je on.

U sudnici su danas pregledani snimci kuće sa poordice Jahović, na kojima se vidi prolazak bicikliste i drugih osoba, ali nedostaju neki delovi.

Advokat Delibašić je rekao da na jednom delu snimka nema Jelene Marjanović, dok je veštak na to dodao da ne može to tačno da utvrdi i da je možda bila nevidljiva.

Advokat Zarić je prokomentarisao da je snimak zamenjen u policiji, kao i da veštak nije dobro uradio veštačenje.

Suđenje se nastavlja 24. februara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi