Ovo je Jasmina koju je ubio ljubavnik u Bariču, otkriven i jasan motiv teškog zločina

Beogradska policija pronašla je telo Jasmine L. u kući u Bariču nakon što je Radovan R. pokušao samoubistvo skokom s mosta u Šapcu, u čemu su ga sprečili.

Jasmina P, ubijena u Bariču
Jasmina L, ubijena u Bariču, Foto: Printskrin

Jasmina L. koja je ubijena u Bariču navodno je radila kao medicinska sestra u KCS Srbije.

Stanovnici Bariča nezvanično kažu da su čuli i da je ona poreklom iz okoline Koceljeva i da se sa Radovanom poznaje duže vreme.

- Slabo je komunicirala sa komšijama. Delovala je tiho i mirno - kaže jedna od komšinica.

- Čula sam da se nedavno razvela i da ima dvoje dece. Znamo da je imala navodno novog partnera koji je često dolazio kod nje, ali ne znam o kome je reč. Šta se to dogodilo između njih dvoje samo oni znaju.

Radovan R, opštinski funkcioner osumnjičen za ubistvo u Bariču, nasmrt je izbo svoju ljubavnicu Jasminu L. koja je inače bila zaposlena u Kliničkom centru Srbije. Nakon krvavog pira, Radovan je pokušao samoubistvo.

Beogradska policija pronašla je telo Jasmine L. u kući u Bariču nakon što je Radovan R. pokušao samoubistvo skokom s mosta u Šapcu, u čemu su ga sprečili.

Ispostavilo se da su se Radovan i Jasmina, inače oboje porodični ljudi sa supružnicima i odraslom decom, upoznali u rodnom selu i započeli ljubavnu vezu.

Posle nekog vremena, odlučili su i da uplove u zajednički život tako da su se odselili od supružnika... Ona je inače radila u Kliničkom centru Srbije kao kuvarica.

Veruje se da bi motiv krvoprolića mogla biti Jasminina odluka da se ipak vrati suprugu i sa njim nastavi život.

Podsetimo. Radovan je razjaren tom odlukom došao ispred kuće u Bariču, uz pomoć merdevina se popeo do njene sobe i žustre svađe je nasmrt izbo nožem. Nakon toga je zaključao sobu, seo u automobil i odvezao se u Šabac.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi