LOKVA KRVI, SLOMLJENE NAOČARI I ŠNALA ZA KOSU Ubio suprugu Snežanu, pa se obesio na ćerkinom imanju! Komšije otkrile strahote iz braka sa Goranom

Zatekli scenu koja se ne zaboravlja

Snežana Maćić, Užice
Snežana Maćić, Užice, Foto: Alo!

Snežana Maćić (51) iz Užica preklana je u utorak ujutro u podrumu zgrade u kojoj je živela, a nepun sat kasnije u selu Gorjani pronađen je Goran Maćić (57), obešen na imanju njihove ćerke i zeta. Prvi rezultati istrage pokazuju da se, najverovatnije, radi o ubistvu i samoubistvu.

Tragedija se dogodila juče, oko šest ujutro, u Nemanjinoj 90, u Užicu.

Kako „Alo!“ saznaje, Snežana je juče ujutro pozvala taksi da je odveze na posao. Kada je dobila obaveštenje da je vozilo ispred zgrade, ona je izašla iz stana i stepenicama krenula ka izlazu. Međutim, njen bivši suprug je stajao na stepeništu kod podruma i čim mu se približila, nasrnuo je na nju i odvukao je u podrum.

Lokve krvi u podrumu

Kako je za „Alo!“ rekao izvor blizak istrazi, prizor u podrumu u kojem je Snežana ubijena bio je stravičan. Na podu je bilo nekoliko lokvi krvi, Snežanine slomljene naočare i šnala za kosu.

- Snežana je sigurno pokušavala da se otrgne iz ruku bivšeg muža i da pobegne. Zato su joj i slomljene naočare. Na betonu je bila velika lokva krvi i nekoliko manjih. Pronašli smo i krvave otiske đonova, kao i tragove koji su, po svemu sudeći, nastali povlačenjem i premeštanjem tela - kaže naš izvor.
Policija je, odmah posle uviđaja, velikim kartonom pokrila lokve krvi na podu.

 ALO! SAZNAJE Privedene siledžije koje su brutalno izubijale oca devojčice sa Daunovim sindromom na Vračaru!

- Taksista je čekao ispred zgrade neko vreme, ali Snežane nije bilo. Ona je gotovo svakodnevno pozivala taksi i svi vozači te firme su je poznavali. Taksista je tada preko centrale pozvao Snežaninu porodicu da bi je obavestio da je stigao i da već neko vreme čeka - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da su kod nje u stanu bili rođaci iz Beograda, koji su rekli taksisti da je ona izašla iz stana nekoliko minuta pre njegovog poziva. 

TRI GODINE OD UBISTVA KOJE I DALJE POTRESA SRBIJU Zoran obišao Jelenin grob: Stihovima OVE PESME otkrio sve

- To im je odmah bilo sumnjivo, pošto je Snežana izašla iz stana, a nije se pojavila ispred zgrade. Tada je Snežanina koleginica javila da nje nema na poslu. Ubrzo je obaveštena i policija, koja je na stepeništu koje vodi do podruma zatekla krvave tragove. Vrata su bila zaključana, pa su pozvali vatrogasce. Dok su obijali vrata, primetili su Snežanine naočare i šnalu za kosu. Ubrzo je u podrumu zatečeno njeno telo s modricama i velikom ranom na vratu. Pored Snežane bio je i krvav nož - kaže naš izvor.

Policija je odmah krenula u potragu za Goranom jer ga je Snežana nedavno prijavila za nasilje u porodici.
- Goranovo telo pronađeno je obešeno u selu, u pomoćnom objektu - kaže za „Alo!“ izvor iz istrage.

Komšije: Bio je preke naravi

Komšije kažu da se ponekad čula svađa iz stana u kojem su živeli.
- Snežana je stan nasledila od oca. Goran se bavio građevinom, a neko vreme bio je mornar, pa nije bio kod kuće i po nekoliko meseci. Ona je bila zamenica direktora u firmi za izradu konfekcije. On je bio prek čovek, pa i ne čudi što mu je zabranjeno da joj prilazi. Razveli su se, ali to nije okončalo njihovu agoniju. U poslednjih desetak dana u tom stanu nije bilo nikoga. Poštar je ostavljao koverte za vratima. Snežana je došla tek pre neki dan. Ovo joj je drugi brak, imaju ćerku koja je udata u selu Gorjane. On je otišao tamo da se obesi! Napravio je i njoj i zetu samo još veću tragediju - kažu komšije.

 Komšije s kojima smo razgovarali kažu da je Snežana nedavno napustila Gorana i da je podnela tužbu za razvod braka. Prijavila ga je i za nasilje u porodici, zbog čega mu je naređeno da se hitno iseli iz stana, a povrh toga mu je bilo zabranjeno da joj prilazi.

 - Čula sam da mu je policija, odmah posle Snežanine prijave, oduzela lovačku pušku. Ona je želela da se razvede od njega, podnela je i zahtev za razvod. Možda su se već i razveli, nisam sigurna - kaže komšinica ubijene žene i dodaje da su Snežana i Goran iza sebe ostavili ćerku.

U višem javnom tužilaštvu kažu da je naložena obdukcija oba tela. Očekuje se da će ovi nalazi i DNK tragovi s odeće potvrditi da je reč o ubistvu i samoubistvu. Tužilaštvo je vodilo postupak protiv Gorana zbog pretnji koje je upućivao Snežani tokom brakorazvodne parnice. Tada su određene hitne mere zabrane prilaska i komunikacije, koje su istekle 21. marta.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi