Ubiću se ako me vrate u zatvor!

Kurir | vesti 2018-07-13 23:37:25 2018-07-13 23:37:25

Zoran Marjanović (39), osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović (33), po povratku kući iz Centralnog zatvora, u kome je proveo deset meseci, rekao je svojim ukućanima da on ni za živu glavu ne želi da se vraća u zatvor.

Alo!/Masanori Jošida

Kako navodi "Kurir", Marjanović je vest da mu je ukinut pritvor dičekao potpuno zbunjen, jer nije očekivao da će se pre okončanja suđenja naći na slobodi.

- Odluka Apelacionog suda kojom mu je pritvor ukinut potpuno ga je šokirala. Videlo se da nije očekivao takvu odluku, jer je u prethodnom periodu sud više puta odbijao žalbe njegovih branilaca. S nevericom je primio tu vest, ali kada je shvatio da će se za nekoliko sati naći van kapija zatvora, nije krio radost - ispričao je za "Kurir" dobro obavešten izvor.

- Zoran je bio presrećan kad je došao kući, a najsrećnija je bila mala Jana. Kad ga je ugledala na slobodi, ozarila se. Sve vreme se omortala oko njega, sedela mu u krilu i pevala. Zoran joj je rekao da je puno voli i obećao da se više nikada neće razdvajati - kaže isti izvor i dodaje da je Marjanović sa svojim ukućanima, a najviše sa bratom Milošem, pričao i o svojim zatvorskim danima.

- Boravak u pritvoru teško mu je padao. U ćeliji je bio depresivan i neraspoložen, slabo je pričao i strahovao je za svoju bezbednost jer su mu cimeri bili najteže ubice i kriminalci. Jedno vreme je deli ćeliju sa Markom Nikolićem, koji je ispred Centar za socijalni rad u Rakovici ubio sina i ženu, a potom mu je društvo pravio i Danijel Dejvid Korber, pripadnik američkih "foka" koji se sumnjiči za pripremanje likvidacija. Sama činjenica da je bio s takvim ljudima na istom mestu teško mu je padala - kaže sagovornik i dodaje:

- Navodno je svakog dana uzimao lekove, a čak je razmišljao i o samoubistvu. Navodno je rekao da mu najviše nedostaje ćerka, o kojoj je svakodnevno pričao i brinuo o tome kako ona podnosi sve to što im se dešava - podseća sagovornik i dodaje da je Zoran po dolasku kući maltene celu moć razgovarao sa svojim najmiliijima o svemu što mu se desilo.

- Navodno im je, po dolasku kući, rekao da mu je u zatvoru bilo kao u paklu i da će se ubiti ako ponovo završi iza rešetaka - dodaje ovaj izvor.

Expand player
Pogledajte više