Alem Haračić
Facebook/Printscreen
Alem Haračić

Facebook/Printscreen

Alem Haračić, Foto: Facebook/Printscreen

* Porodica moli sve oni koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave u najbližu stanicu policije

* Ukoliko imate bilo kakvu informaciju pozovite na broj telefona 068/316-620

* Alem Haračić (22) iz Pljevalja nestao je u noći između utorka i srede

Alem Haračić (22) iz Pljevalja nestao je u noći između utorka i srede a poslednji put je viđen u sredu veče oko 21 sat u selu Rudnica, u blizini granice Crne Gore i Srbije, i od tada mu se gubi svaki trag.

Prema nezvaničnim informacijama tu noć je u selu Rudnica, u blizini granice sa Srbijom, u jednom seoskom domaćinstvu, pokušao da nađe prenoćište.

Pročitajte još:

U četvrtak su Alemovi prijatelji, rodbina i granična policija pretraživali šire područje na kojem je Alem poslednji put viđen ali nisu uspeli da pronađu nikakav trag. Iz policije potvrđeno da je prijavljen nestanak mladića.

Majka objavila snimak ćerke dok bira sveske za školu. Ono što je uradila gospođa iz kadra podiglo je Novi Sad na noge (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:01 Traži pravdu Krađa u Novom Sadu, Foto: Facebook Printscreen Jedna Novosađanka objavila je na svom Fejsbuk profilu snimak iz prodavnice na kojem se vidi kako jedna gospođa uzima telefon koji je dete spustilo dok je biralo sveske za školu i stavlja ga u svoju torbu.

S obzirom da se ovo područje nalazi na tromeđi Crna Gora – Srbija – BIH, Centar bezbednosti Pljevlja je obavestio graničnu policiju Srbije i Bosne i Hercegovine o Alemovom nestanku i oni intezivno rade na njegovom pronalasku.

Na sebi je imao žuti duks, a visok je oko 2 metra. Porodica moli sve oni koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave u najbližu stanicu policije ili na broj telefona 068/316-620.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!