Policija, Uviđaj
Alo!/ Dejan Briza
Policija, Uviđaj

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

U domu Miluna Todorovića, gradonačelnika Čačka, u ponedeljak pred zoru odigrala se prava drama, kada mu je u kuću provalio višestruko osuđivani razbojnik M. T. (34).

Futog

Alo!

M. T. je u Todorovićevu kuću, koja se nalazi u strogom centru grada, upao oko četiri sata ujutro i počeo s premetačinom dok su ukućani spavali. Prvi čovek Čačka i njegova supruga bili su u spavaćoj sobi koja se nalazi na spratu kuće, kada su čuli neobične zvuke.

- Supruga me je probudila i rekla mi je da nešto lupa u prizemlju. U prvi mah sam pomislio da je reč o promaji ili prozoru, međutim, kada sam ustao i došao do stepenica, čuo sam prevrtanje stvari i disanje čoveka - priseća se gradonačelnik Čačka nemile scene.

Obren Zirojević kasapin

Facebook

Uplašen za bezbednost dece koja su takođe bila u kući, Todorović se tiho vratio natrag do supruge i rekao joj da se sakrije.

- Rekao sam joj da se zaključa u kupatilo i da pozove policiju, a ja sam dežurao na stepenicima, plašeći se da provalnik ne krene na sprat, kada policija stigne – rekao je Todorović za agenciju RINA.

Upravo se to i dogodilo. Kada je svega nekoliko minuta nakon poziva policija opkolila kuću, uspaničeni provalnik krenuo je da beži uz stepenice.

- Razbojnik je sa šrafcigerom krenuo prema meni. Međutim, uspeo sam da ga zadržim, dok ga policija nije savladala – rekao je gradonačelnik Čačka.

Policija

Alo!/ Dejan Briza

Kod provalnika su pronađeni brojni vredni predmeti iz doma Todorovića, s kojima bi najverovatnije i uspeo da pobegne da mu nije ispao sat koji je pokušao da odnese.

Kako nezvanično saznajemo, Todorović nije prva žrtva ovog razbojnika. Naime, sumnja se da je M. T. u proteklih nekoliko nedelja obio više kuća u gradu, a neke od njih pripadaju brojnim čačanskim privrednicima.

Pročitajte još: