Dejan Markus, kuvar
Facebook
Dejan Markus, kuvar

Facebook

Dejan Markus, kuvar, Foto: Facebook

Kako prenose hrvatski mediji Dejan Markus, zvezda TV emisija čija je sestra pre nekoliko dana obelodanila na Fejsbuku da joj se nije javio od 6. februara, uhapšen je 7. februara u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu pronašli veću količinu droge u bocama.

Markus je 7. februara prešao hrvatsku granicu i ušao u Sloveniju. U automobilu je imao pravi mali ''bingo'', koji su otkrili slovenački policajci u pretresu vozila. Markus je prevozio tri litra amfetamina u bocama u obliku onih za ulje, a pronađene su u pretresu, prenose hrvatski mediji.

Odmah su mu stavljene lisice na ruke i odveden je u policijsku stanicu, a s obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.

Dejan Markus je odmah lišen slobode. Stavljene su mu lisice na ruke i odveden je u policijsku stanicu, a s obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.

Beogradski kuvar nastanjen u Zagrebu Dejan Markus, koji se u Srbiji proslavio emisijom "Kuvati srcem" poslednji put je viđen 6. februara. Pošto se danima nije javljao prijateljima i porodici, oni su njegov nestanak prijavili policiji. Od tada, pa sve do danas, za njim je intenzivno tragala hrvatska policija, a uključili su se i brojni prijatelji i poznanici ove porodice.