UHAPŠEN PAR MAKROA IZ SUBOTICE Tužilaštvo saslušava žene primorane na prostituciju!

Albertina A. (26) i Bojan C. (54) iz Subotice, par koji je uhapsila subotička policija u saradnji sa kolegama iz Novog Sada, nalaze se u pritvoru, a u okviru postupka koji se vodi zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovina ljudima, sutra se nastavlja saslušanje svedoka, tačnije njihovih žrtava.

Policija noć, Foto: Alo.rs

Par makroa se tereti da je prisiljavao žene iz Vojvodine da u iznajmljenim stanovima u Subotici i Novom Sadu pružaju seksualne usluge za novac od čega su oni imali korist. Njihove žrtve su žene u teškoj materijalnoj situaciji iz Zrenjanina, Subotice i Novog Sada.

- Određen im je pritvor do 30 dana zbog mogućnosti uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela. Rok za žalbu je tri dana – kaže Rajko Maravić, portparol Višeg suda u Subotici.

Kako je „Blic“ objavio Albertina A. i Bojan C. su nevenčani par, a na saslušanju su se branili ćutanjem. Posle njih su saslušane i dve svedokinje koje ne spore da su pružale seksualne usluge za novac u iznajmljenim stanovima, a istragom još treba da bude utvrđeno da li su to činile pod prisilom.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi