Aleksandar Kolarov na pres konferenciji
Alo! M.Metlaš
Aleksandar Kolarov na pres konferenciji

Alo! M.Metlaš

Aleksandar Kolarov od familije saznao za smrt rođake, Foto: Alo/M.Metlaš

Bio je sportista, a te večeri su se vraćali sa svadbe gazdinog sina i svi su seli u ista kola - rekli su juče za „Alo!“ rođaci Aleksandre Kolarov (49) iz Nove Pazove, strine fudbalera Aleksandra Kolarova (33), koja je u subotu, oko 22 sata, poginula kada je „pasat“, koji je vozio rukometaš Nikola Dević (22) sleteo s puta i udario u drvo.

PROČITAJ JOŠ:

Rođaci Kolarova rekli su nam da su Aleksandrin suprug Branislav (51) i Nikolina porodica juče išli da identifikuju tela nastradalih.

- Fudbaler Kolarov neće moći da dođe na sahranu jer igra u Italiji i ima obaveze, ali će doći njegov otac Živko. On zna da mu je poginula strina i mnogo mu je žao. Naša snaja Aleksandra je sedela napred i zato je poginula dok je njihovih dvoje kolega povređeno - kažu rođaci nastradale Aleksandre Kolarov.

Udes, saobraćajna nesreća

Alo!/ Dejan Briza

Udes, saobraćajna nesreća, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Aleksandra je iza sebe ostavila sina Nikolu (28) i supruga Branislava.

- Svi oni su bili kolege i radili su u istoj firmi -kaže rodbina Kolarove strine.

PREPORUČUJEMO:

Meštani Nove Pazove oplakuju mladog Nikolu Devića, koji je bio uspešan rukometaš i dugogodišnji član Rukometnog kluba Nova Pazova.

- Bio je divan mladić. Dugo je igrao rukomet i obožavali su ga svi u društvu - pričaju meštani.

U automobilu su, osim Aleksandre i Nikole, bili Đuro Petrović (60) i Snežana Mirčić (55), koji su teško povređeni.

Aleksandra Kolarov će biti sahranjena u utorak, u 13 sati, na Novom groblju u Novoj Pazovi, do će Nikola Dević biti ispraćen na istom groblju, u 16 časova.