PORODICA POGINULOG VOZAČA GSP U TEŠKOM STANJU Tuga do neba - majka pod lekovima, ne ispušta Bojanovu majicu

Velika tragedija!

Bojan Perać
Bojan Perać, Foto: Printskrin/Facebook

„Bojanova majka je očajna! Žena je pod lekovima i bez prestanka drži Bojanovu majicu i miriše je! Porodica ne može da se pomiri s tim da Bojana više nema“, ispričala je komšinica Bojana Peraća (31) iz Zemuna, vozača GSP-a koji je poginuo u stravičnoj nesreći u kojoj su učestvovala dva autobusa i automobil!

Tragedija se dogodila u sredu oko 4 ujutru na uglu ulica Cara Dušana i Tršćanske ulice u Zemunu, kada je automobil „pežo“, kojim je upravljao Adam Rakočević, izleteo na put ne poštujući crveno svetlo i sudario se s autobusom na liniji 15, kojim je upravljao Bojan. Bojan je preminuo na licu mesta, a Adam je pokušao da pobegne s mesta nesreće.

Autobus smrskan u nesreći
Autobus smrskan u nesreći, Foto: Printskrin/Pink

Ekipa „Alo!“ juče je bila u Bojanovom domu, međutim, članovi porodice nisu želeli da govore za medije, kapija je zatvorena i zamoljeni smo da odemo.

- Kako može da bude majka kad izgubi sina! Loše su svi, majka je na lekovima. Kako će se izboriti sa tim, ne znamo - rekao je jedan od prijatelja pri izlasku iz kuće porodice Perać.

Vozač autobusa Bojan Perać
Vozač autobusa Bojan Perać, Foto: Facebook

Jedna od komšinica je ispričala da je otac istog dana stigao iz Austrije i da je on takođe vozio autobuse.

- Bojanov otac je vozio autobus privatnog preduzetnika u Novom Beogradu, a zatim je otišao u Austriju. I tamo je neko vreme vozio autobus, a čime se sada bavi, ne znam. Bojanovi roditelji su razvedeni. Majka drži Bojanovu majicu, miriše je i plače. Bojan i njegov brat su predivni momci, uvek dobri i kulturni. Umesto da se ovako nešto desi nekom mangupu, dogodilo se dobrom mladiću - ispričala je komšinica.

Na mestu tragedije su rođaci i prijatelji ostavljali sveće, a, noć ranije, viđeni su mladići koji su ostavili limenku „koka-kole“, cigarete i slatkiše.

- Priča se da je vozač drugog autobusa koji je učestvovao u nesreći ranije obučavao Bojana. Eto šta ti je sudbina! - kaže jedan od prolaznika i poznanika porodice Perać.

Povređene tri osobe

U udesu su povređene tri osobe, među kojima je i vozač automobila Adam Rakočević.

- S obzirom na to da je bio povređen, bio je spor prilikom bekstva i ubrzo ga je policija sustigla - saznali smo ranije od našeg izvora. Nije poznato kada će Bojan biti sahranjen.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Maja
  14/02/2020 - 13:23
  Pocivaj u miru andjele.
 • Korisnik: kaja
  13/02/2020 - 22:27
  Nikom to ne treba da se desi, ni mangupu ni dobrim momcima, daleko bilo, tuga sva ije majke je prevelika.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi