Urgentni centar
Alo!/Nenad Vujanović
Urgentni centar

Alo!/Nenad Vujanović

Urgentni centar, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

* Tragedija u bolnici u Majdanpeku. Tatjana I. (39) juče izdahnula na odeljenju ginekologije

* Lekari suprugu Željku rekli da je krvarila zbog problema sa posteljicom

* Željko, koji je sve vreme, kako nam kaže, bio na Odeljenju ginekologije, ukazuje da je čuo "kako se njegova supruga žali na bolove"

Tragedija u bolnici u Majdanpeku. Tatjana I. (39) juče izdahnula na odeljenju ginekologije. Beba Veljko je dobro. Lekari suprugu rekli da je krvarila zbog problema sa posteljicom

Tatjana I. (39), iz Majdanpeka, preminula je juče u ranim jutarnjim satima u majdanpečkoj bolnici tokom porođaja. Kako se saznaje, muško dete je, srećom, ostalo živo, a do zaključenja ovog broja nisu bile poznate okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

- Odveo sam suprugu u bolnicu jer mi je rekla da ima kontrakcije - kroz suze nam priča Tatjanin suprug Željko. - Oko 3.20 sam čuo plač deteta i video kako mi sina odvode u drugu prostoriju porodilišta. Ali, odmah sam posumnjao da sa Tanjom nešto nije u redu.

Predsednik Vučić odlučio da saopšti sve! Srbija će biti na nogama u 21 čas!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 01.09.2019. 07:44 - 01.09.2019. 08:02 Neočekivano! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Vučić će se večeras u 21 čas pojaviti kao gost na televiziji "Pink" u emisiji "Hit tvit", koju vodi voditeljka Verica Bradić. On će se tom prilikom obraditi svim građanima Srbije i prokomentarisati političku i društvenu situaciju u zemlji, kao i novonastale prilike.

Željko, koji je sve vreme, kako nam kaže, bio na Odeljenju ginekologije, ukazuje da je čuo "kako se njegova supruga žali na bolove".

- Video sam kako u porođajnu salu utrčava medicinsko osoblje - kroz suze će Željko. - Nosili su i boce sa krvlju.

Pročitajte još:

Po Željkovim rečima, medicinsko osoblje mu je kazalo da je njegova supruga imala problem sa posteljicom, što je izazvalo obilno krvarenje.

- Rekli su mi da je masovno krvarenje tipično za žene koje se porađaju u poznijim godinama - jedva govori Željko. - Znam samo da je moja supruga tražila da je, upravo zbog godina, porode carskim rezom, ali još ne znam šta se zapravo desilo, zbog čega sam i tražio da se uradi obdukcija.

Tanja je, inače, po terminu trebalo da se porodi 12. septembra. Na svet je donela zdravog dečaka - Veljka, teškog 3,8 kilograma. Nije, nažalost, dočekala da vidi kako će da odrasta.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina