OSTAVIO JE SVOJU DECU BEZ MAJKE, BAKE I DEKE Trostruki ubica i dalje u bekstvu: Ceo Novi Sad na nogama, postoje samo dva moguća scenarija!

Intenzivna potraga za trostrukim ubicom, čiji je brutalan zločin juče šokirao Novosađane, ali i celu Srbiju, i dalje je u toku

Novi Sad, ubistvo
Novi Sad, Foto: Alo!/Dejan Briza

Policija već 30 sati intenzivno traga za Goranom Jankovićem (37) iz Novog Sada koji je juče oko osam sati ujutro udarcima macolom ubio svoju suprugu Mirjanu (31), i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, te tako ostavio svoje dvoje dece bez majke, bez bake i deke.

UBIO SUPRUGU I NJENE RODITELJE MACOLOM Goran je retko koristio Fejsbuk, ali jedna stvar bode oči na njegovom profilu

Za sada su moguća dva scenarija - jedan, izvesniji, da se osumnjičeni uspešno krije, i drugi - da je možda sebi oduzeo život.

Uprkos svim policijskim naporima i blokadom Novog Sada tokom gotovo celog jučerašnjeg dana, Janković još nije pronađen!

Novi Sad su juče nadletali i policijski helikopteri, a ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je juče da postoje određene indicije o Jankovićevom kretanju i da se očekuje da on uskoro bude uhapšen.

JEDVA SMOGLI SNAGE DA KAŽU MAJCI! Pronađen 4-godišnji dečak sa Kosova koji je nestao u četvrtak! Policajci se slomili kad su videli njegovo telo!

Intenzivna potraga za trostrukim ubicom, čiji je brutalan zločin juče šokirao Novosađane, ali i celu Srbiju, i dalje je u toku.

Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom!

Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Brat ubijene Mirjane i ujaka nesrećnih dečaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je posle par minuta stigla na lice mesta.

Podsetimo, Mirjana je pre samo dve nedelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja. U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

EKIPE HITNE POMOĆI SU NA LICU MESTA! Građani jutros u 8.40 na beogradskoj stanici Prokop zatekli JEZIV PRIZOR!

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je verovao da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer. Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj.

Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je juče i ubijena

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Kostadin
  26/05/2019 - 05:56
  Ceo Novi Sad na nogama a Centar za socijalni rad i dalje bez odgovornosti. Koliko dece, žena i članova porodice će biti još ubijeno dok se ne oteraju nestručni partijski kadrovi dovedeni sa svih strana.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi