Troje ljudi mučeno, brutalno ubijeno, pa bačeni u septičku jamu! Oko vrata jedne ubijene žene KANAP SA BETONSKIM BLOKOM!

Blic.rs/Alo.rs/M.Č. | vesti 2019-06-18 08:53:45 2019-06-18 08:53:45

Tela muškarca N. Š. (42), njegove majke D. Š (75) i njegove tetke P. M. (80) pronađena su juče uveče u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu Dragoslava Jovanovića (25), koji je osumnjičen za ovo trostruko ubistvo. Tela su pronađena u septičkoj jami okrenuta licem ka vodi, a oko vrata ubijene D. Š. bio je obmotan kanap za koji je na drugom kraju bio vezan betonski blok!

Alo!/ Masanori Jošida

Tela ubijene porodice izvučena su oko 23 sata sinoć uz pomoć pripadnika Ronilačke jedinice Žandarmerije i vatrogasaca. Tela muškarca i dve starije žene bila su u poodmakloj fazi raspadanja u septičkoj jami zatvorenoj betonskim blokom, koja se nalazi u zapuštenom delu dvorišta iza tržnog centra u Surčinu.

 

Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. juna. Ubijeni N. Š. bio je poslovni saradnik Dragoslava Jovanovića. 

Za trostruko ubistvo osumnjičen je upravo Dragoslav Jovanović, koji je prošle nedelje nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Jovanovič (25), pred njihovim jedanaestomesečnim detetom koje je bilo u kolicima. Nesrećna žena tom prilikom je zadobila tri prostrelne rane, dve u grudi i jednu u ruku, i teško je povređena, ali je u stabilnom stanju. Jovanović se, misleći da je ubio suprugu, dao u beg kroz park u Bloku 45, međutim policajc koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim, i Jovanović je u panici pucao sebi u glavu. On je ubrzo prevezen u bolnicu, ali je nakon četiri dana, borbe lekara za njegov život, preminuo.

 

Jovanović je u suprugu pucao jer ga je dva meseca pre toga prijavila za nasilje u porodici, ostavila ga i sa detetom prešla da živi kod roditelja. Tek nakon zločina otkriveno je da je devojka godinama trpela torturu i batine od njega.

Radnica perionice razotkrila zločin

Da je Jovanović povezan sa trostrukim ubistvom, policiji je razotkrila radnica perionice kojoj je Dragoslav rekao da drži jezik za zubima". Ona je u njegovom automobilu videla lokve krvi. Ubrzo je nađen i mobilni telefon nestalog Š. N. Troje rođaka nestalo je 10. juna. Š. N. je bio Jovanovićev poslovni saradnik.

Policiju je o ovom slučaju obavestio Dragoslavov otac, Ljubomir Jovanović - Stakleni, inače prijatelj Ljubiše Buhe Čumeta, svedoka saradnika. Ljubomir je ispričao šta zna, a radnica perionice je to potvrdila. Nezvanično, kao motiv trostrukog ubistva spominju se međusobni neraščišćeni računi. Kako navode mediji, Ljubomir Jovanović Stakleni je bio poznat po burnoj prošlosti i bahatom ponašanju.

 

Kao svedok pokušaja atentata na Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić, dobio je status zaštićenog svedoka. Često je bio umešan u pucnjave, a hapšen je i zajedno sa svojim drugim sinom Gvozdenom.

Stakleni, i njegov sin Gvozden privedeni su 2016. godine ispred beogradske Palate pravde nakon što je policija kod njih pronašla pištolj, kao i značku Žandarmerije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Expand player
Pogledajte više