Tragedija u Beču
Youtube Printscreen
Tragedija u Beču

Youtube Printscreen

Tragedija u Beču, Foto: Youtube Printscreen

Posle višečasovne potrage, austrijski vatrogasci pronašli su, zatrpano u ruševini, beživotno telo Srpkinje Ane B. (29) iz Velike Plane, koja je pre dva dana stradala u eksploziji gasa u Beču.

Tragedija u Beču

Youtube Printscreen

Srećom, njeno dvoje dece, koja su u trenutku eksplozije bila sa njom u stanu, spasle su komšije i ona su zbrinuta. Istraga o ovoj nesreći je u toku, ali prema prvim informacijama, Ana je bila stanar zgrade u kojoj je došlo do eksplozije.

Živela je u stanu broj 16 sa dva sina, koji su u vreme eksplozije bili s njom. Prema poslednjim informacijama, mlađi dečak je bio u toaletu, a stariji u dnevnoj sobi. Kada je video da pada televizor, stariji brat je otrčao i izvukao mlađeg iz kupatila, a onda su ih komšije izvukle na sigurno.

Austrija

screenshoot

Austrija, Foto: screenshoot

Anu, koja je bila u dečjoj sobi, međutim, detonacija je bacila na zemlju, a preko nje su popadali delovi razrušene zgrade i ona, navodno, nije imala nikakve šanse da preživi.

PROČITAJ JOŠ:

Njen partner Dejan T. bio je, u vreme eksplozije, na radnom mestu, dok je Anina majka sve vreme bila u blizini mesta nesreće, ne sluteći da joj je ćerka poginula. Ana je, kako saznajemo, trebalo početkom naredne nedelje da doputuje u Srbiju sa decom na odmor.

Radost povratka u rodno mesto zamenila je tuga, a tragična vest o stradanju mlade žene ostavila je u šoku žitelje Velike Plane, čak i one koji je nisu poznavali. Rodbina stradale žene je u šoku, a jedan od Aninih rođaka, zaposlen u Opštinskoj upravi, kako nam je rečeno, nije u stanju ni da dolazi na posao.

- Slomljen je. Zadesila ih je stravična nesreća. Svi smo potreseni - kaže jedan njegov kolega.