PRONAĐENA EMILIJA ZA KOJOM SE TRAGALO 5 DANA Tražili je od Surdulice do Beograda, a onda - ŠOK! Otkriveno za koga se udala u Nemačkoj

26. novembra prijavljen je Emin nestanak, kada je krenula u školu, ali se u njoj nikada nije pojavila.

Nestala Emilija
Nestala Emilija, Foto: facebook.com

Potraga za Emilijom Emom Fejzić (17) iz Surdulice trajala je tri dana i uspešno je završena 28. novembra. Njeni roditelji otkrili su gde je bila.

- Ema je dobro, pronađena je. Ono što možemo da kažemo jeste da je sa tim nekim momkom dobrovoljno prešla granicu i otišla u Nemačku. Bitno je da je sada sve u redu - rekli su kratko roditelji ne želeći dalje da komentarišu Emiljin nestanak.

Pročitajte još

Ove navode potvrdila je i vranjska policija.

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Majka devojčice je 28. novembra došla u policijsku stanicu u Surdulici i dala izjavu da želi da povuče prijavu o nestanku lica, jer joj se ćerka javila. Rekla je da se ona udala u Nemačku i da se oni slažu sa udajom - potvrdili su iz vranjske policije.

Prema saznanjima, Emilija se udala za mladića sa kojim se zabavlja već neko vreme.

Njih dvoje trenutno su u nemačkom gradu Wieten.

Da podsetimo, 26. novembra prijavljen je Emin nestanak, kada je krenula u školu, ali se u njoj nikada nije pojavila. Tada su bile alarmirane sve službe i počela je potraga.

Nakon dva dana traganja, pojavljivale su se oprečne informacije, najpre da je pronađena, a onda da ipak nije. Na sreću, ubrzo su informacije da se udala potvrđene, a Emilija je na sigurnom.

Povezane vesti

 • Korisnik: Trpa
  03/12/2019 - 00:08
  Spasla se Emilija.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi