Jasna Matić
Alo
Jasna Matić

Alo

Jasna Matić, Foto: Alo

Okrvavljeno telo Jasne Matić (41) pronađeno je u petak ujutro oko 6.15 u Dalmatinskoj ulici u Subotici. Nepoznati napadač je nesrećnoj ženi smrskao glavu i telo ostavio ispred kuće u kojoj je živela. Sumnja se da je telo na ulici stajalo nekoliko sati pre nego što je pronađeno.

Pročitajte još:

Kako saznajemo, telo je pronašao komšija koji je krenuo na posao i odmah je obavestio policiju.

- Jasnino telo nalazilo se na betonskoj stazi, tik pored kuće u kojoj je privatno stanovala i prema nezvaničnim saznanjima ne isključuje se mogućnost da je ubijena sa namerom, a ne tokom pljačke. Policija je obavila uviđaj i intenzivno radi na prikupljanju informacija koje bi ih odvele do ubice - kaže nam izvor iz istrage.
Jasnine komšije su nam rekle da je iza sebe imala jedan brak i dete. Nakon razvoda je iznajmila kuću, ali je uglavnom živela sama.
- Njena ćerka živi odvojeno i valjda studira. Jasna je imala prijatelja sa kojim se viđala, ali nije živela sa njim. Svi smo bili zatečeni kada smo saznali za ovu tragediju. Tek tako je neko ubio nesrećnu ženu. Ona je, inače, radila u fabrici koja se nalazi u blizini. Sinoć oko 22 sata čuli smo nešto nalik pucnju, ali smo mislili da su u pitanju petarde. Zbog toga mislimo da je tada ubijena, prilikom povratka sa posla - kažu komšije.

Preporučujemo još:

Oni dodaju da su čuli da policija misli da se ne radi o pljački, već da je reč o ličnom obračunu.

- Valjda su pronašli njen novčanik sa novcem. Koliko sam razumela, policija sad utvrđuje gde je sve bila pre ubistva i sa kim se videla, kao i kome se zamerila. Pokušavaju da saznaju i sa kim je bila u vezi - rekla nam je Jasnina komšinica.