Tinejdžer (14) iz Ivanjice nasrnuo na strinu u šumi, iživljavao se sat vremena, a onda je nastavio da siluje ovce?

D. Ćuruvija | vesti 2020-10-13 21:16:27 2020-10-13 21:16:27

Pomak u istrazi afere "ovce"!

Privatna arhiva

Aferu „ovce“ rešavaju forenzičari iz Beograda! Time će biti utvrđeno da li je dečak (14) iz jednog sela kod Ivanjice silovao svoju strinu B. K. (56). Ona tvrdi da je tinejdžer nasrnuo na nju u šumi i da se iživljavao sat vremena, kao i da je nastavio da siluje ovce! 

Ovaj nemili incident je izazvao lavinu komentara u selu, a većina meštana optužila je B. K. da laže.

- Više javno tužilaštvo u Čačku me je povodom krivične prijave koju je podnela B. K. obavestilo da je tražilo da Nacionalni centar za kriminalistiku u Beogradu uporedi tragove i utvrdi šta se dogodilo. Nalaz još nije stigao u tužilaštvo u Čačku - rekao je za „Alo!“ advokat Zoran Marković iz Ivanjice, zastupnik B. K.

Njegova klijentkinja B. K. rekla je juče za naš list da i dalje stoji iza svoje tvrdnje da je silovana.

- On i dalje radi one stvari sa ovcama. Juri ih i jaše. Jednog dana mi je falilo pola minuta da ga uslikam na delu. Oko ovaca je non-stop. Moj suprug posećuje njihovu porodicu jer su rođaci, a ja ih vidim samo na ulici. Mali je prestao da se mota oko naše kuće. Mada je mene i dalje strah. Jednog dana sam ga videla kada smo džipom prošli pored njega - kaže B. K.

On je posebno ogorčena na predsednika Mesne zajednice D. P., koji tvrdi da je zavadila celo selo.

- Drtina matora! Podneću prijavu protiv njega! Lagao je da sam malog vukla dve godine po šumi i da nigde nisam htela da idem bez njega. Laže i da su svi meštani protiv mene - izričita je B. K.

Ona negira da je izmislila celu priču kako bi napakostila porodici dečaka, koja se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji i prima novčanu pomoć.

Nesvakidašnji skandal izbio je 20. juna, kada je B. K. prijavila policiji da je tinejdžer nasrnuo na nju u šumi dok je brala pečurke.

Oduzeta garderoba i mobilni

Advokat Zoran Marković navodi da je B. K. dala izjavu policiji i da je bila na ginekološkom pregledu.

- Od nje je uzeta garderoba, mobilni i druge stvari da bi se na osnovu tragova, poruka i poziva utvrdilo šta se tačno dogodilo -objašnjava Marković.

- Tog dana sam krenula po pečurke, a on je krenuo za mnom. Govorila sam mu: „Vrati se, majmune, zvaću muža!“, ali nije hteo. U džepu je imao kanape kojima se vežu bale sena. Kod neke šljive sam ga gađala štapom, ali me je onda zaskočio s leđa, uhvatio me za ruke i oborio u kanal. Zbacio mi je čizme i vezao mi ruke. Svukao mi je trenerku i veš i silovao me. Nisam imala snage, da li od umora ili bolesti, da se borim s njim. Imao je snagu kao mladić od 20 godina, a ja sam sitna i mršava. Molila sam ga da me pusti, govoreći da ću mu dati bombone i pare, ali me nije puštao - usplahireno je ispričala B. K.

Ona je policiji prijavila da im je dečak jahao ovce, kao i da ga je jednom zatekla u njihovoj štali kako siluje ovcu, koja je posle lipsala!

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više