Tijana Đuričić
Facebook / tijana.djuricic.397
Tijan Đuričić, krlajica silikona

facebook

Ne znam koji je idiot i ološ to uradio, Tijana Đuričić, kraljica silikona, Foto: facebook

Tijani Đuričić (29), poznatoj kraljici silikona, nepoznate osobe su zapalile kabriolet „pežo 307“,vredan oko 5.000 evra, ispred njene zgrade u beogradskom naselju Zvezdara, saznaje „Alo!“ od izvora iz policije.

Vozilo je potpuno izgorelo u požaru, a osim njega oštećena su još dva vozila ispred zgrade.

- Tačno je da mi je automobil zapaljen. Policija radi na rasvetljavanju slučaja. Kada se dogodio napad, nisam bila kući, ali sam se hitno vratila s puta. Ne znam koji je idiot i ološ to uradio?! Nisam ni sa kim u zavadi. Ovo me je strašno potreslo, ali se nadam da će policija ipak naći počinioca - rekla je Tijana za „Alo!“.

Zapaljen auto Tijana Đuričić

ALO

Zapaljen automobil Tijana Đuričić, Foto: ALO

Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, sumnja se da iza paljevine stoji jedan kriminalac iz prigradskog naselja, kojem je to uobičajen metod napada. 

- Policija pretpostavlja da on stoji iza većeg broja paljevina i bacanja bombi u jednom prigradskog naselju. Ima bogat kriminalni dosije, u kojem su i iznude, otmice i pucnjave. Od 19. aprila ponovo je u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Tijana se povukla iz javnosti posle učešća u rijalitiju „Farma“ 2015. godine, u kojem je često dolazila u sukobe s Aleksandrom Kristijanom Golubovićem (51). Uprkos tome, njih dvoje su se, kako „Alo!“ saznaje, pomirili i ostali su u prijateljskim odnosima.

Auto

ALO

Auto "pežo 307" kabriolet koji je Tijani zapaljen, Foto: ALO

Kraljica silikona je kasnije odbijala ponude da učestvuje u nekim rijalitiji programima.

Na meti se 22. novembra 2019. našla i porodična kuća bliske prijateljice Kristijana Golubovića Biljane L. na Zvezdari. Na nju su, oko tri ujutru, bačene dve bombe, a sumnja se da iza napada stoji isti piroman. Geleri su završili svuda po kući, a oštetili su i automobil koji je bio u dvorištu. Biljana se posle napada oglasila na Fejsbuku:

Tijana i Sanja iste po broju operacija!

Tijana i njena rođaka Sanja Jojić (33) izazvale su 2014. godine, kao studentkinje Više poslovne škole u Beogradu, pažnju javnosti kada su objavljene njihove fotografije sa jedne humanitarne žurke.

- Rođake su i imaju isti broj operacija kod istog plastičnog hirurga! Ove crnke imale su toliko intervencija, da su mnogi mislili da su bliznakinje. Tijana je u međuvremenu smanjila silikone, pa je dobila komplimente na račun svog izgleda - kaže Tijanin poznanik.

- Obaveštavam vas da su bačene dve bombe iz velike daljine i jadnici nisu uspeli ništa da oštete niti da mi naude. Ja i Kristijan nikad nismo bili u svađi i naravno da smo i dalje dobri prijatelji - napisala je tada Biljana.

Policija traga za napadačima.