Anabela Šćekić
Privatna arhiva
Anabela Šćekić

Privatna arhiva

Anabela Šćekić tvrdi da je mobilni sa snimcima seksa našla slučajno, Foto: Privatna arhiva

Njih troje su pokušali da iznude 20.000 evra od žrtve kako Tigrica i Tijana ne bi objavile snimke seksa. Radovan se tereti da je od biznismena tražio novac, a Tigrica se sumnjiči da je zahtevala dodatnih 300 evra da bi mu vratila telefon u kojem su snimci nestašluka.

Novosađanke uzele 30.000 evra

Sličan slučaj ucene dogodio se krajem 2016, kada su tri Novosađanke snimile seks sa jednim biznismenom. Tada su lisice na ruke stavljene Teodori Ćamil (25) i njenim drugaricama Ivani Kecman (30) i Jeleni Romanić (25). One su uhapšene prilikom primopredaje 5.000 evra u jednom beogradskom restoranu. Biznismen im je pre toga dao oko 30.000 evra. Slučaj je prijavio kada je shvatio da ne može da namiri njihove apetite.

 Viši sud u Beogradu juče je Lukajiću odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti od toga da će ometati istragu uticanjem na svedoke. Tigrica i Tijana su takođe zadržane u pritvoru zbog bojazni da će uticati na svedoke.

Biznismen je navodno imao seks sa jednom od osumnjičenih, dok je druga snimala. Radovan je uhapšen u restoranu prilikom primopredaje novca, dok su Tigrica i Tijana uhapšene na parkingu. Kako smo saznali, osumnjičeni su se na saslušanju branili time da telefon u kojem su snimci seksa sa biznismenom navodno nije njihov, već da su ga slučajno pronašli.

Lukajić, koji je navodno bio mozak ove operacije, vrlo je dobro poznat policiji. Kako saznajemo, on je uhapšen za ovo krivično delo u vreme dok je nosio nanogicu i bio u kućnom pritvoru!

- Radovan se od oktobra nalazio u kućnom pritvoru u Lazarevcu, jer se čeka presuda za slučaj od pre četiri godine, kada je opljačkana Biljana Mitrović, koju je bebisiterka Mirjane K. tipovala. Radovan i njegova ekipa, prerušeni u policajce, izvršili su premetačinu njenog stana i oteli 55.000 evra. Tada su uhapšeni bebiseterka, Lukajić, Aleksandar Avramović i Slobodan Đurović.

On je dobio nanogicu jer je navodno utvrđeno da ne može da utiče na svedoke. Protiv njega se vode postupci za još šest krivičnih dela, uključujući i ovu ucenu - priča naš izvor.
Tigrica je široj javnosti postala poznata zahvaljujući učešću u rijalitiju „Maldivi“ i tvrdnjama da su je neki biznismeni „primoravali na seks“, kao i sukobima sa učesnicima u rijalitiju.

Dušica Jevđenović se udala za Milivoja Zarubicu

facebook

Dušica Jevđenović se posle veze sa uticajnicm političarem udala za Milivoja Zarubicu, Foto: facebook

Tigrica nije jedina starleta koja je došla u sukob sa zakonom. I njena „koleginica“, državna starleta Dušica Jevđenović Zarubica (28), dospela je u centar pažnje javnosti u junu 2015, kada je suzavcem poprskala policajce koji su privodili njenog brata Ivana. Tada je vikala „da joj ne mogu ništa“ i mahala diplomatskim pasošem.

Furaju i „posao“ mule

Beogradska starleta i klaberka Nina Prlja (25) uhapšena je pre dve godine zbog sumnje da je švercovala kokain u Dubai. Njoj su lisice na ruke stavljene 16. decembra 2016. jer je bila osumnjičena da je deo grupe beogradskih „mula“ za krijumčarenje kokaina. „Mula“ u slengu znači kurir, koji u svom telu (šupljinama) ili vešu prenosi drogu preko granice.

Policajcima je pretila da će dobiti otkaz i govorila im da su „pi*ke pandurske“. Iako joj je pretila kazna od jedne do osam godina robije, ona je priznala krivicu i izvukla se s uslovnom kaznom. Osuđena je na 22 meseca uslovno, ako u narednih pet godina ne učini novo krivično delo, a njen brat na 18 meseci, uslovno na četiri godine.

Policajci Bojan Milenković (38) i njegov kolega Milan Luković, koji su bili žrtve bahate starlete, traže odštetu od 1.100.000 dinara. Milenković je umalo oslepeo i zbog problema sa vidom prebačen je na slabije plaćeno radno mesto. Taj proces je u toku, a starleta im je putem medija poručila da neće dobiti ni dinara. Ona se u međuvremenu venčala sa Milivojem Zarubicom (53) zvanim Puja, „balkanskim kraljem trgovine ljudima“. Svadbu su napravili u jednom luksuznom restoranu u Nišu, a u međuvremenu su dobili i dete.

Dušica je pre sedam godina dobila sina sa starijim političarem, čije se ime drži u strogoj tajnosti. Ona se zarekla da nikad neće otkriti identitet detetovog oca, koji je oženjen, ima decu, a njoj je omogućio da živi na visokoj nozi.

Nina Prleja je hapšenja zbog švercovanja kokaina

privatna ahriva

Nina Prlja je pre dve godine hapšenja zbog švercovanja kokaina u Dubai, Foto: Privatna ahriva

Tokom „službovanja” u Ministarstvu spoljnih poslova bila je osumnjičena i za izazivanje saobraćajne nesreće. To ministarstvo je posle skandala saopštilo da starleta tamo nikada nije radila.

Čolaković: Starlete trguju intimom

Psiholog dr Radomir Čolaković kaže za “Alo!” da je u poremećenom sistemu vrednosti normalno da se na svaki mogući način dođe do para!

- Ucena je uobičajeno sredstvo u svetu kriminala. Kada se radi o uceni iz domena intimnog života, delotvornija je od ostalih tipova ucene jer otkriva aspekte ličnosti koje svi krijemo od javnosti, a ponekad i od sebe. Fasada ličnosti se prilagođava situaciji, društvu, položaju, a ono što krijemo ispod maske smo mi i zato intima ima cenu. Starletama je s obzirom na prirodu robe, tačnije usluga koje nude, intima na dohvat ruke i zato ucenjuju, tako da polako preuzimaju “tržište” od kriminalaca, mada se često i udružuju. Ucenjene osobe pristaju da daju novac jer objavljivanje intimnih snimaka predstavlja poraz u javnosti, porodici i na poslu - objašnjava dr Čolaković.

S. Dž. S.

 

 

Komentari (7)

Stojko

26.02.2018 13:25

Ajde 20000 ali jos 300 za telefon. Pa zbog toga je treba prebiti.

Ujka Zitko PFK

26.02.2018 14:52

Srbija- mala bara,mnogo krokodila!

Jesa

26.02.2018 16:41

Intrigantnije je da se zna ko je biznismen . O ovim starletama se sve zna ali o biznismenu nista .

Krivi Stojko

26.02.2018 18:44

A gde je ime biznisnena i on je olis kao i svi pomenuti

grom

26.02.2018 20:17

drago mi je sto mu se ovo desilo...pored hiljade prirodno lepih i normalnih devojaka on nasao ovu profuknjacu...sta je ona bolja od ostalih finih normalnih devojaka?

национале

26.02.2018 20:20

Докле ћете,Ви новинари да проститутке крстите именом старлета?

Milan

26.02.2018 20:24

Mala bara mnogo prljavštine !