Uhapšen jer je terao ženu na SEKS SA PSOM i to snimao!

Nemanja Gavrilov | vesti 2018-07-11 16:42:56 2018-07-11 16:42:56

U Italiji je uhapšen muškarac, star 40 godina, zbog sumnje da je prisiljavao suprugu na seks sa psom, a tamošnja policija proverava da li je povezan sa ljudima koji u Srbiji organizuju seks-turizam sa životinjama!

printscreen

 

U Srbiji se otvara sve više takozvanih životinjskih bordela i farmi koje preko interneta nude seks sa životinjama, koji se plaća između 20 i 150 evra.

Pojavile su se informacije da sve više stranaca iz zapadne Evrope dolaze u našu zemlju da ispuni svoje najmračnije fantazije, među kojim je i seks sa životinjama.

Ovo pitanje se ponovo aktuelizovalo posle hapšenja Italijana, koji se tereti za jezive stvari, počev od prisiljavanja maloletne rođake da se slika s njim u kompromitujućim pozama do teranja supruge na seksualni odnos sa drugim muškarcima i psima, dok on to snima!

Kako saznajemo, ispituje se da li postoji njegova povezanost sa Srbijom, zbog navodno rastuće zoofilije i seks-turizma kod nas.

Izvozimo životinje za seks?

Naš list je i ranije pisao da pojedini veterinari godinama upozoravaju da pojedinci ne udomljavaju životinje, već ih iskorišćavaju za prostituciju.

- Psi i mačke lutalice iz Srbije izvoze se u zemlje zapadne Evrope, posebno u Nemačku i Austriju, pod izgovorom udomljavanja. Međutim, umesto u domovima ljubitelja životinja, nesrećne životinje završavaju u bordelima. Poznato je da postoje dileri - beskrupulozni šverceri životinja, koji koriste tajne imejl adrese, lažne identitete na društvenim mrežama i neregistrovane azile, koje prezentuju na internetu. Životinje uvezene na ovaj način u zemlje zapadne Evrope iskorišćavaju se na najbrutalnije moguće načine - rekao je ranije veterinar Milojko Simić i dodao da kad muškarac iskorišćava psa za seksualni odnos, psi posle dva to tri snošaja umiru, jer im se na taj način uništavaju analni i vaginalni otvori.

- Nepoznati Italijan (40) iz Bergama uhapšen je zbog sumnje da je psihički zlostavljao bivšu suprugu i prisiljavao je na najperverznije seksualne odnose, što je potvrdila i sudija Federika Gaudino. Sa suprugom ima sina, ali žive razdvojeno. Međutim, koristio je to što je ona bez primanja i ekonomski je zavisila od njega. Zbog straha da će izgubiti starateljstvo nad detetom, žena je pristajala na sve. Imala je čak i nezaštićeni seks s njim, posle čega joj je ustanovljen hepatitis C. Terao je suprugu na seks i s drugim muškarcima, podvodio je, a sve je snimao kamerom da bi mogao dalje da je ucenjuje. Vrhunac je bilo prisiljavanje na seksualni odnos sa psom - navode italijanski mediji i dodaju da se dešavalo da je brutalno pretuče kada se usprotivi njegovim bolesnim prohtevima.

 Policiju je zgrozilo kada je u njegovom starom telefonu pronašla kompromitujuće snimke na kojima se vidi čak i njegova rođaka od 12 godina.

 

 - Ispituju se ljudi koji se povezani s njim, kao i materijal koji je pronađen u njegovim telefonima. Postoji sumnja da je čak povezan s ljudima koji u Srbiji strancima organizuju seks sa psima, kravama, mačkama, kao i prostituciju. Italijanski portal ističe da je zoofilija u porastu, a u svemu tome je uključenja Srbija, kao i države koje su činile bivšu Jugoslaviju.

- Poslednje prijave dolaze iz Srbije, gde se razvija zoofilni seks-turizam. Bogati dolaze uglavnom iz Nemačke, Engleske i Holandije u zemlje bivše Jugoslavije kako bi imali seks s životinjama - pišu italijanski mediji. 

Zoofilija je zabrenjana u Srbiji, dok je u Brazilu, Meksiku, Tajlandu, Finskoj, Mađarskoj i Rumuniji legalna

Expand player
Pogledajte više