Jelena Teodorova, Antal Skendžić
Privatna arhiva
Jelena Teodorova, Antal Skendžić

Privatna arhiva

Jelena Teodorova, Antal Skendžić, Foto: Privatna arhiva

 

Jelena Teodorova, transrodna žena iz Beograda, nedavno je pobegla u Holandiju jer je, kako tvrdi, dobijala pretnje smrću od Antala Skendžića, bivšeg učesnika „Velikog brata“, koji je odležao zatvorsku kaznu zbog ubistva majke.

Skendžić je u martu ove godine ponovo uhapšen jer je pretio svojoj baki da će je živu zapaliti ako mu ne prepiše nasledstvo. Međutim, pretnje je upućivao i osobama koje je, kako naša sagovornica tvrdi, podvodio kao prostitutke.

Javna kuća

Printskrin/ Google maps

 

 

- Bila sam u lancu prostitucije koju je on organizovao tokom 2016, pa do marta 2019, kad je zbog pretnji svojoj baki uhapšen i kad mu je određen pritvor do 30 dana. Međutim, on je preko zajedničkog poznanika u aprilu poručio da ga se čuvam jer će uskoro, kako je rekao, izaći iz zatvora i da ću biti prva koju će naći u Beogradu i zaklati - kaže Jelena Teodorova.

Ona objašnjava da je, uz njegovog bivšeg partnera Danijela Dženi Pinter, radila za njega kao prostitutka i da ju je podvodio u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Jelena Teodorova, Antal Skendžić

Privatna arhiva

Jelena Teodorova, Antal Skendžić, Foto: Privatna arhiva

 

- Tada mi je pretio da će ubiti i mene i moju majku Zoricu Trifunović ako ga ne budem slušala. Laknulo mi je kada su ga uhapsili, ali pošto mi je ponovo pretio iz zatvora i najavio nasilje kad izađe, pobegla sam. Nisam jedina koju je podvodio. Bilo nas je desetak. Antal nas je prijavljivao na izbore za trans mis da dobijemo na ceni. U zavisnosti od godina i izgleda transvestita, cena za pola sata bila je 50 evra, a sat je koštao 100 evra. Klijenti su bili političari, sportisti, rijaliti zvezde - kaže Jelena i dodaje da strahuje za svoj život.

Valentina (18)

Printscreen

 

Prvi je u Holandiju prebegao Skendžićev bivši partner, transvestit Danijel Dženi Pinter, koji kaže da ga je bivši učesnik „Velikog brata“ psihički i fizički maltretirao dve i po godine, ucenjujući ga i preteći smrću ne samo njemu već i njegovoj porodici.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Kada je 2007. godine ubio svoju majku, za taj zločin je osuđen na 10 godina zatvora. Posle izlaska iz zatvora, maltretirao je rođenu babu, majku svoje majke, koju je ubio. Ja sam bila sa njim u vezi pre nego što je izvršio zločin 2007, a posle njegovog izlaska iz zatvora mislila sam da sam mu i dalje partnerka. Međutim, vreme je pokazalo da sam za njega postala seksualna robinja - objašnjava Dženi i dodaje da je Skendžićeva praksa bila da je u Beogradu podvodi klijentima i da novac uzima za sebe. Zorana Bogdanović

Morala sam da pobegnem

Obe žrtve tvrde da su o svemu obavestile i policiju, ali da su im rekli da ne mogu ništa da urade dok se on lično ne pojavi i dok se ne dogodi nešto konkretno.

- Zato sam otišla iz Srbije i zatražila azil u Holandiji. Morala sam da pobegnem od njega jer ne znam kada će izaći na slobodu i ostvariti svoje pretnje. Sve vreme me je poistovećivao sa svojom pokojnom majkom, koju je ubio. Trenutno se i Dženi i ja borimo da nakon azila dobijemo boravišne papire. Ne vraćamo se u Srbiju - objašnjava Jelena.

 

Iskasapio majku nožem

Antal Skendžić odležao je sedmogodišnju zatvorsku kaznu nakon što je u novembru 2007. ubio svoju majku Rozaliju Greguš Skendžić (48) u Banatskom Višnjićevu. On i majka su pre zločina priredili večeru, na kojoj su malo više popili, pa se učesnik „Velikog brata“ razbesneo, dograbio nož i nasmrt izbo majku. Najpre je osuđen na 10 godina robije, ali je iz zatvora izašao posle sedam. Navodno, on je posle izlaska iz zatvora tukao baku, kod koje je živeo.