kuća, silovanje, cinamala
Privatna arhiva
kuća, silovanje, cinamala

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Dominik B. (47) uhapšen je zbog sumnje da je silovao ćerku od 14 godina. Kako saznajemo, lisice na ruke su mu stavljene u sredu, kada je devojčica smogla snage da ga prijavi. Osumnjičenom je određeno zadržavanje po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, a istragom treba da se utvrdi kako se odigrao nemili događaj i da li je prijava osnovana. 

Pročitajte još:

 

Kako saznajemo, devojčica je posle prijavljivanja oca upućena na ginekološki pregled, kojim je utvrđeno da je imala seksualne odnose, ali da nema povrede. Saslušani su i ukućani, koji su nagovestili da su otac i ćerka imali specifičniji odnos.

policija, silovanje

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

 

On tvrdi da je Dominik stari znanac policije zbog različitih krivičnih dela, kao i da su članovi njegove porodice takođe krenuli stranputicom.

Istraga u ovom slučaju se sprovodi pažljivo, jer je, prema rečima našeg izvora, „tamo sve moguće“.

kuća, silovanje, cinamala

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Komšije osumnjičenog su kratko rekle da se radi o porodici u kojoj je sve dozvoljeno i da ih ništa u vezi sa njima ne iznenađuje.

- Jedna od njihovih rođaka, Franciska D., poznata je u Zrenjaninu kao fatalna žena, za koju se sumnjalo da se bavila najstarijim zanatom. To čime se ona bavila i kako je živela mnogo je poštenije od ovog kako osumnjičeni živi - rekao nam je jedan od komšija.

Pročitajte još:

 

Ucenama tražili oralni seks

P. K. C. (16), S. D. (15) i T. A. (14), trojica osnovaca iz Zaječara, više od mesec dana su ucenjivala svoje vršnjakinje da sa njima imaju oralni seks, plašeći ih da će na društvenim mrežama objaviti njihove obnažene fotografije. Dečaci su raskrinkani kada su roditelji jedne devojčice u telefonu pronašli preteće poruke. Ucenjivanje je trajalo od novembra do početka decembra prošle godine. Više javno tužilaštvo u Zaječaru sakupilo je dokaze i podnelo je predlog za izricanje kazni.