Kamion i tenk, incident u Žarkovu
Twitter/Printscreen
Kamion i tenk, incident u Žarkovu, Foto: Twitter/Printscreen

U Žarkovu je došlo do nezgode u kojoj je učestvovao kamion Vojske Srbije. Incident se dogodio danas oko 17.20 časova, u beogradskom naselju Bele vode došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je vojno motorno vozilo tokom realizacije redovnog zadatka sletelo sa puta.

Pročitajte još:

U saobraćajnoj nezgodi lakše su povređeni vozač i suvozač, koji su medicinski zbrinuti. Na lice mesta izašli su nadležni organi radi utvrđivanja okolnosti saobraćajne nezgode. Kamion Vojske Srbije je prevozio tenk, kada su mu u jednom trenutklu popustile kočnice.

Vozač nije uspeo da iskontroliše vozilo, pa je sleteo sa puta i survao se na privatan plac. Tom prilikom je pričinjena veća materijalna šteta.

Preporučujemo:

Komentari (2)

Null

17.07.2020 19:04

Vojska treba da kupuje u Nemackoj Mercedes i Man sa 5 godina starosti polovne. Sigurniji.povoljniji rentabilniji od fapa 10putaTakvi kamioni se kupuju za 15... 20.000 eur.

S2

17.07.2020 20:08

@Null - Fap nema ni blage veze sa ovim slučajem. Vučni voz za tenkove vuku veliki ruski kamioni. Ovo zna svako ko je služio vojsku, pogotovo u oklopnom bataljonu kao ja.