Planina
Facebook printscreen
Planina

Facebook printscreen

Planina, Foto: Facebook printscreen

* Tela dva planinara iz Srbije pronađena su na planini Volujak

* Na teritoriji planine Volujak je takođe pronađen automobil beogradskih registarskih tablica, koji je verovatno pripadao stradalim planinarima

* Još nije poznato šta je dovelo do ovog tragičnog događaja, što stvara posebnu misteriju oko ovog slučaja

Kako je saopšteno iz Gorske službe spasavanja RS - Stanica Foča, informacije o nestanku državljana Srbije dobili su od Republičke uprave civilne zaštite i MUP-a Srpske, a tela su pronašli juče na oko 17 sati na 1.700 metara nadmorske visine.

Pročitajte još:

Dodaje se da su se planinari otisnuli oko 200 metara niz stene, prenose "Nezavisne".

"Oni su bili smešteni u Hotelu Mladost NP Sutjeska i planirali uspon na Lebršnik. Čitav slučaj preuzima Crna Gora pošto se nalaze 1.500 metara na teritoriji Crne Gore", saopšteno je iz GŠ RS - Stanica Foča.

Na teritoriji planine Volujak je takođe pronađen automobil beogradskih registarskih tablica, koji je verovatno pripadao stradalim planinarima.

Još nije poznato šta je dovelo do ovog tragičnog događaja, što baca posebnu misteriju na ovaj slučaj.

Gole fotografije Marije (39) zaprepastile su celu zemlju, a sad su isplivale jezive tvrdnje o prostituciji! Plaćali joj 600 evra za s*ks?! (FOTO)

AUTOR: Srpski telegraf/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 08:38 Visoki savet sudstva razrešio Mariju Janićijević jer je ponašanjem i golišavim fotografijama na društvenim mrežama prekršila Zakon o sudijama i etički kodeks. Marija Janićijević, Foto: Privatna arhiva * Sudija vranjskog Osnovnog suda Marija Janićijević (39) razrešena je funkcije * Janićijević je poznata srpskoj javnosti jer se u leto 2018.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!