Ćićevac
Google street view
Ćićevac

Google street view

Ćićevac, Foto: Google street view

- Tim drugim vozilom upravljao je M.J.(19) iz sela Varvarin, dok je na mestu suvozača bio mladić iz Gornjeg Katuna, L.V.(19) - navodi nezvanično izvor.

- Taksista nije imao šanse, poginuo je na licu mesta, dok su vozač i suvozač zadobili teže telesne povrede i prvobitno prebačeni u Opštu bolnicu u Kruševcu.

Pročitajte još:

 

M.J. je zadržan na daljem lečenju u kruševačkoj bolnici, ali je,, L.V. sa teškim traumama plućne maramice i butne kosti, transportovan za KC Niš.

- Milosavljević je bio dobar vozač, u zadnje vreme se bavio taksiranjem, a pre toga, godinama je se bavio tehničkim pripremama koncerta poznatih muzičkih grupa po Srbiji - ističe izvor, dodajući da je bio razveden i imao dete.

- Magistrala po kojoj je stradao sigurno je prolazio milion puta.

 

Navodno se sudar odigrao u pravcu lokalne deponije, gde je jedna uslovno problematična krivina, a proverava se i prisustvo alkohola u krvi kod vozača, te drugi detalji koji mogu da osvetle ceo slučaj. Za sada se priča da su se mladići, navodno, kretali iz pravca Ćićevca ka Varvarinu, dok je nesrećni Milosavljević išao u suprotnom pravcu. Uviđaj su izvršili zamenik osnovnog javnog tužioca iz Kruševca i saobraćajna policija iz Ćićevca.