Goran Petronijević
Alo/ Vladimir Marković
Goran Petronijević

Alo/ Vladimir Marković

Goran Petronijević, Foto: Alo/ Vladimir Marković

Njih dvojica su sedeli u bašti u blizini koje su pili i sedeli huligani koji su divljali. Jedan od njih ih je upozorio da se smire, posle čega su oni nasrnuli na njih i brutalno ih pretukli, nogama i stolicama, kaže izvor Alo.

Oni su prevezeni u Urgentni centar gde im je ukazana pomoć. Petronijević ima teške telesne povrede i prelome, dok je Novica Peković zadobio lakše povrede lica. Posle ukazane lekarske pomoći pušteni su kući.

Petronijević je bio sudija Okružnog suda u Beogradu, posle čega je prešao u advokaturu. Advokat je Radovana Karadžića, bio je u timu odbrane Ratka Mladića, zastupao je Veselina Šljivančanina, članove zemunskog klana osuđene za ubistvo premijera Zorana Đinđića i pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović. Kao sudija Okružnog suda u Beogradu, sudio je 2000. godine čelnicima NATO pakta za bombardovanje Srbije, Bilu Klintonu, Gerhardu Šrederu i drugima.

Napadači su uhapšeni brzom akcijom policije.

Istraga je u toku.

Komentari (3)

Sanja

15.05.2020 15:04

cuj...Cecin i Karadzicev.....pa zar njih neko uopste moze obraniti na posten nacin ? Zna se sve o Ceci,a naravno i o Karadzicu....ja ih ne bih branila ni da mi neko ceo svet ponudi

Жика

15.05.2020 21:25

Не треба им судити. Пресудили су они себи са овим инцидентом. Нека им је Бог у помоћи.

Ceca

16.05.2020 13:58

Nadam se da će huligane kazniti propisno,inače nam se crno piše sa njima. Toliko su postali bahati i besprizorni,da se tome,konačno,mora stati na kraj.q