UBICA IZ JABUKOVCA SEJAO STRAH I NA SAHRANI! Sve oči uprte u inspektore, na groblju vladao jeziv muk! Policija tražila pomoć od jednog čoveka iz Negotina!

I dalje bez napretka u istrazi.

Aahrana, Jabukovac
Aahrana, Jabukovac, Foto: Alo

 

Četvorostruko ubistvo koje se 7. avgusta dogodilo u okolini Negotina ni posle deset dana nije rasvetljeno, a meštani i dalje čvrsto veruju da je nalogodavac, a možda i počinilac, neko iz njihovih krugova.

Na kraju dana, sunce propada iza zasenjenih šuma Miroča kao žeravica u tamnu vodu i smrkava se brzo. Tada u Jabukovcu svako živo stvorenje obuzima strah.

"Svako oko traži svetlost i svaka glava sklonište..."

Sve pršti od luksuza, ćelija mu hotel! Niko mu ništa ne može, zatvorenici besni!

AUTOR: Alo.rs/Republika/I.L. DATUM I VREME: 19.08.2019. 07:53 Srbin, sem svoje ćelije, može da koristi bar, teretanu, biblioteku, pa čak i igraonicu.

 

 Već je deset dana otkako su na salašu u mestu Valja Vratna, sklonjenom od puteva i ljudi na tromeđi sela Jabukovac, Urovica i Vratna, nađena četiri mrtva tela. Neko je, ili neki su, iz pištolja ubili Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

 Bez napretka u istrazi

 To "neko ili neki", što se ne zna ko je ubica, čak pouzdano nije utvrđeno ni koliko ih je bilo, razlog je straha u Jabukovcu. Jer meštani veruju da je počinilac, a ako ne on, onda nalogodavac četvorostrukog ubistva, među njima.

Policija se do sada nikako nije oglašavala da obznani napredak u istrazi, ali mali je ovaj svet - ako ne sa pompezne konferencije za novinare, znalo bi se ovako - procurilo bi negde da imaju trag. Umesto toga, saznalo se da su inspektori tražili pomoć od jednog negotinskog vidovnjaka, a oni koji su u četvrtak bili na jabukovačkom groblju, videli su da inspektori snimaju sve koji su došli da se oproste od Raje i Dragice.

I oni veruju da je ubica iz Jabukovca i da je poznavao ubijene toliko dobro da su ga običaji obavezali da dođe na sahranu.

 Bonus video: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi