Svađa zbog pisama bila kobna po Jelenu?!

S. DŽ. S. - J. P. | vesti 2017-09-21 10:15:34 2017-09-21 10:15:34

U kući porodice Marjanović u Borči, nekoliko dana pre ubistva Jelene Krsmanović Marjanović, izbila je žestoka svađa zbog pisma koje je bilo adresirano na pevačicu.

Rajko Ristić

Kako „Alo!” saznaje od rođaka pokojne pevačice, Marjanoviću su, navodno, bez njene saglasnosti otvorili koverat u kojem je bilo rešenje suda doneto posle ostavinske rasprave i njena saglasnost da se odriče stana u centru Beograda koji se vodio na njenog pokojnog oca.

- Poštar je doneo pismo koje je bilo naslovljeno na Jelenu, ali ga je Zoranov brat Miloš, navodno, otvorio i pročitao. Ispostavilo se da se Jelena na ostavinskoj raspravi posle očeve smrti odrekla stana u centru Beograda koji se vodio na njega.

 

Marjanovići su je napali čim su je ugledali, govoreći joj: „Kako možeš da se odrekneš stana u Beogradu?! Da li znaš koliko to vredi?!” Ona im se usprotivila i rekla: „Meni to ne treba”, zbog čega su se još više obrušili na nju.

Jelena: Ne znate kako mi je! Članovi porodice Krsmanović koji su bili bliski sa Jelenom ispričali su prijateljima da im je ona nekoliko dana pre smrti zagonetno saopštila da je nešto muči. - Bila je potištena, ali nije htela da nam kaže šta je muči, već je samo kratko poručila: „Ne znate vi kako je meni” - kažu oni.

 

Jelena je posle toga bila vidno utučena i požalila se majci i rodbini da su je, navodno, napali jer se odrekla vredne nekretnine - tvrdi naš izvor blizak porodici.

Expand player
Pogledajte više