Urgentni centar
Alo!/Nenad Vujanović
Urgentni centar

Alo!/Nenad Vujanović

Urgentni centar, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Trudnica A. M. (25) pretučena je 20. avgusta ispred svog stana na Južnom bulevaru na Vračaru, a zbog teških telesnih povreda došlo je do prekida trudnoće! Kako saznajemo, A. M. je ispred ulaza u stan oko 18 sati sačekao njen nevenčani suprug Filip M. (22) i nakon kraće rasprave je više puta udario rukama i nogama u predelu glave i tela.

Pročitajte još:

- Zarekao se da će je ubiti, a nakon toga je A. M. pala na stepenište, a Filip M. je pobegao. Majka trudnice je pozvala policiju, koja je raspisala potragu za osumnjičenim za nasilje u porodici. A. M. je prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, frakture desne potkolenice, kao i prelom nosne kosti. Posle ukazane lekarske pomoći, A. M. je otpuštena na kućno lečenje, ali je zbog zadobijenih povreda i rendgenskog zračenja došlo do prekida trudnoće - navodi izvor „Alo!“ blizak istrazi.

Uhvaćen sa lažnim pasošem, nasrnuo na policajca, pa uradio nešto još luđe!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 18:11 Muškarac iz Srbije koji je na Maltu ušao sa lažnim slovenačkim pasošem i za kojeg se tvrdilo da je član Francuske legije stranaca, osuđen je na godinu dana zatvora nakon napada na policajce.

Policija intenzivno traga za Filipom M., uz upozorenje da je naoružan i sklon bekstvu. Za osumnjičenim tragaju i policajci iz Rakovice i sa Palilule zbog izvršenja dva krivična dela. 

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!