Surčin
Alo!/ Masanori Jošida
Surčin

Alo!/ Masanori Jošida

Surčin, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Milja Petković (80), jedna od tri žrtve Dragoslava Jovanovića i njegove ekipe iz Surčina, čije je telo nađeno sa sestrom Darinkom (75) i sestrićem Neđom Šubaraom (42) u septičkoj jami u Surčinu, bila je nepokretna i nije mogla da se kreće bez invalidskih kolica!

Policija

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Policija ispituju da su Dragoslav i njegova ekipa prvo oteli Milju i Darinku, a onda ucenjivali Neđu da mu isplati dug, koji je, navodno, preostao nakon što je Surčincu dao automobil „mercedes“ u zamenu za stan. Sestre su otete i ubijene u noći između 7. i 8 juna, a zbog sumnje da su umešani u zločin uhapšeni su Miloš Stojanović (31), Lazar Dobrosavljević (22) i Nikola Čakarević (20). Jovanović je dan posle zločina ranio suprugu Teodoru (25), pa izvršio samoubistvo.

- Pretpostavlja se da je Jovanović naredio Darinki da veže dva psa čuvara, a onda nju i sestru, uz pomoć prijatelja, ubacio u gepek BMW-a, odvezao ih na drugu lokaciju, a onda zvao Šubaru i tražio novac. Da li je Šubara doneo novac, još se utvrđuje - kaže naš izvor blizak istrazi.

Šubarin nestanak prijavila je njegova nevenčana supruga jer se nije javljao na telefon koji je bio dostupan.

- Šubarin mobilni je pronađen u BMW-u, koji je Jovanović, navodno, koristio prilikom otmice - kaže naš sagovornik.

Komšije kažu da su Darinku poslednji put videle dok je brala cveće pored dvorišta i pravila venčiće. Kod Neđe su često dolazili gosti u skupocenim automobilima, a njega su komšije poslednji put videle 4 juna. 

Pročitajte još: