"IMAO SAM SEKS SA NJOM ZA 1.000 DINARA" Supružnici su Jelenu vezivali lancima, terali je da jede izmet, prosjači na Zemunskom keju i prostituiše se!

Užas!

 

selo
selo, Foto: Tanjug

* Miroslav Ljubičić ispričao je da u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije video preplašeniju žrtvu od Jelene V.

* Nju je bračni par mučio mesecima

* Jelenu su zatočenu u kući u Velikom Polju kod Obrenovca držali Nenad Petrović (36) i njegova supruga Mileva Martinov (28)

Miroslav Ljubičić, pripadnik SBPOK, koji je učestvovao u akciji oslobađanja robinje Jelene V. (29), ispričao je juče pred Višim sudom u Beogradu da se nikada u karijeri nije susreo sa žrtvom trgovine ljudima u teškom stanju u kakvom je bila Jelena.

Prema navodima optužnice, supružnici su Jelenu vezivali lancima, terali je da jede dečji izmet, prosjači na Zemunskom keju i ima seksualne odnose s muškarcima za novac, sve dok je policija 16. oktobra 2018. nije oslobodila.

UHAPŠENI ALBANSKI ŠPIJUNI U BEOGRADU! Spektakularna akcija MUP, BIA I VBA!

Odveli je na sigurno

- Već 13 ili 14 godina se bavim suzbijanjem trgovine ljudima. Obavio sam dosad razgovore s brojnim žrtvama, ali ta žena je bila žrtva u pravom smislu te reči. Kada su je kolege izvele iz kuće i dovele do auta u kom smo sedeli koleginica i ja, objasnili su joj prvo da smo mi policajci i da je sada sigurna. Kada je ušla, bila je gladna, žedna, iznemogla i izmučena. Preplašena žena samo je ponavljala: „Molim vas, ne dajte da opet budem kod onih ljudi“ - ispričao je policajac koji je učestvovao u akciji spasavanja nesrećne žene. Kako je objasnio, Jeleni V. obećali su da nikada više neće morati da se vrati u kuću supružnika, u kojoj su je njegove kolege jedva pronašle jer je spavala sklupčana na podu. 

selo, kuća
selo, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Objašnjavajući u kakvom je stanju bila žrtva, Ljubičić je rekao i da nikada u životu nije video da je neko toliko gladan.

- U prvoj pekari kupili smo joj burek i nešto slatko, pojela je sve. Odvezli smo je u stanicu policije, ponovo je jela. Uplašili smo se da će joj pozliti od tolike hrane - ispričao Ljubičić.

BIZARNOSTI U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ Mesar u belom na groblju, Zoranove astralne projekcije i misteriozna priča o prokletstvu pevačicine porodice!

On se prisetio i da im je žrtva rekla da su joj Nenad Petrović i Mileva Martinov oduzeli dokumenta, ali i medicinske nalaze koje je imala zbog nekoliko operacija.

- Te noći, odveli smo je na preglede i morala je da ostane na lečenju, jer je imala svež hematom na glavi koji je rastao. Lekari nisu bili sigurni da li će morati da ga operišu - ispričao je pripadnik SBPOK.

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Rasplakao se

Posle njegovog svedočenja i jezivih detalja o tome u kakvom je stanju bila „robinja“ bračnog para iz Obrenovca, optuženi Nenad Petrović javio se za reč i optužio policajca da laže i da mu „sve podmeće zajedno s njegovim rođenim bratom Tomom“.

Međutim, kada je na red da svedoči došao njegov drugi brat Aleksandar Petrović, koji je žrtvu optužio da „voli da popije“ i da je sve izmislila, Petrović se rasplakao u sudnici.

SAŠA (33) IZAŠAO SA POSLA NA DUŠANOVCU I NESTAO! Majka ga zvala na telefon, a onda se prestravila! Pakao traje već punih 9 dana! Ako imate bilo kakav info, odmah zovite policiju!

Svedok Milovan Maksimović, kom je bračni par iz pakla dugovao novac za sir i jaja, ispričao je da su mu ponudili seksualni odnos sa oštećenom Jelenom V. za 1.000 dinara i da su predlagali da na taj način prebiju dug, ali da je on odnos platio.

- Došao sam kod njih da tražim ono što mi duguju. Nenad mi je rekao da mogu da imam seks s njom ako dam 1.000 dinara. Dao sam joj, imali smo seks u njihovoj kući, a oni su izašli napolje - ispričao je svedok.

Rodbina optužuje

JELENA JE SLAGALA

Komšinica i rođaci bračnog para juče su ispričali da je Jelena V. lažno optužila Nenada i Milevu da su je držali zatočenu, tvrdeći da se ona slobodno šetala i da je mogla u svakom trenutku da ode ili ih prijavi policiji.

DETALJI KRVAVE DRAME U ZEMUNU! Sa ubodima od noža bežao od napadača, krv lila na sve strane! Građani prestravljeni

- Jelena je pre tri meseca bila kod moje majke. Rekla joj je da je u sigurnoj kući, o Nenadu je lepo pričala. Rekla je da ju je Mileva samo jednom udarila - ispričao je sestrić optuženog Saša Petrović.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi