Ubistvo, policija
Alo!/Rajko Ristić
Ubistvo, policija

Alo!/Rajko Ristić

ilustracija, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Nenad P. (35) i njegova nevenčana supruga Mileva M. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su više od godinu dana držali zatočenu Jelenu V. (28) u Velikom Polju kod Obrenovca.

Prema saznanjima, Nenad i Mileva terete se da su nesrećnu devojku zverski mučili i iživljavali se nad njom. Oni su privedeni kada je policija upala u njihovu kuću nakon anonimne dojave.

Policija i i inspektori bili su šokirani kada su videli u kakvom se stanju nalazila Jelena V.

Pročitajte još:

 

Komšije ovog bračnog para ispričale su za Kurir da je Jelena prolazila kroz neviđenu torturu.

Jezivi krici

- Jelena je ovde došla u januaru prošle godine. Ona je navodno bila Milevina drugarica. Mileva je iskoristila to što je bila u svađi s roditeljima i namamila je da dođe u Veliko Polje. Problem je nastao kada je Jelena želela da se vrati kući - priča jedan od komšija.

On dodaje da je Mileva prva počela da maltretira Jelenu, a potom je terala Nenada, ali i decu koju ima s njim.

- Mileva je tukla, primoravala je da ide da prosi za njih. Ni dinara joj nisu davali, a način na koji su je mučili gori je od onoga što se može videti u najgorim filmovima. Vezivali su je lancem ko psa, terali je da jede izmet, njihov, ali i pseći, jer su psi s njima bili u kući. Terala je decu da joj mokre u usta, kleštima joj je čupala nokte... Pekla ju je užarenim gvožđem po rukama, silovala je metlom i dovodila muškarce da se iživljavaju nad njom za pare - priča jezive detalje komšija i dodaje da su mučenu devojku kupali jednom mesečno, i to nasred dvorišta hladnom vodom.

Prema njegovim rečima, užasni urlici i plač devojke čuli su se danju, ali mnogo više noću.

Silovanje ilustracija

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

- Bilo je to mučno gledati i slušati. Ponašali su se prema njoj kao prema životinji, robinji. Pokušavali smo da joj damo da jede, ali Nenad to nije dozvoljavao, čak je brata udario zbog toga i slomio mu zub. Prijavljivali smo policiji, ali šta vredi. Kad oni dođu, ona jadna ne sme da kaže ništa. Čak je u nekim situacijama i Nenadu bilo zlo od onoga što je Mileva radila nesrećnici, ali ni on ništa nije mogao jer mu je žena rekla da ako joj bude držao stranu, da će otići i ostaviti mu četvoro njihove dece - objašnjava komšija.

Zlo od žene

Komšije navode da je Jelena V. spavala pored šporeta na podu.- Posle prvog pokušaja bekstva iz kuće vezali su je lancem. Spavala je kao pas, na podu pored kreveta. Mileva joj je pretila da ako ponovo pokuša da pobegne, da će je ubiti i zakopati iza kuće. Ne znam još koliko dugo bi ona tako izdržala. Srećom, neko je prijavio i policija je uhvatila zlotvore - kaže komšija.

 

On dodaje da se nada da će Mileva do kraja života ostati u zatvoru.

- Ona je zlo od žene i zaslužuje da trune u zatvoru. Šta je ona Jeleni radila i kako je mučila, to nijednom muškarcu ne bi palo na pamet - kaže on.

 

 

Komentari (5)

ki

20.10.2018 01:42

Nisu mi jasne ovakve price.Gde su roditelji bili? Mozda je ovo izmisljeno.Ima li ta jos neke rodbine?

Nele

20.10.2018 02:33

Sta se ovo ovoliko idiota nakotilo i zivi? Ne mogu da verujem da ako je ovo prijavljivano policiji da oni nisu nista cudno primetili kada su dosli prvi put i da policoija nije cula urlike ni danju ni nocu, cudno? A ovu Milevu zatvoriti u samicu i Nenada pa neka zajedno jedu svoja govna!

Kondor$

20.10.2018 06:38

Užas!!! U kakvom društvu živimo? Zar je moguće, da policija nije ništa primetila i pronašla, kada je bila prvi put u toj kući? Trebali su da je odvedu na lekarski pregled i na razgovor sa psihologom.

slavica

20.10.2018 10:09

Bože dragi, moguće li je ovo??? Nemam komentar, ovo je nesto najgore što sam pročitala da se u Srbiji dešava. Tu ženu treba zapaliti ili kamenovati.

Koja

20.10.2018 10:59

Koliko je bilo prijava policiji, dok nisu ukapirali da je žena u životnom problemu !